Curiozitate

De ce unii oameni îşi schimbă comportamentul faţă de cei care nu le-au făcut nimic? Adică, ok .. înţeleg că eşti frustrat, nervos, sătul până peste cap, dezamăgit de oameni în general dar asta nu înseamnă că toţi suntem la fel şi merităm ce de fapt merită … alţii! Deci .. de ce? Vor să ajungă singuri? Vor să fie siguri că nici noi la rându`nu-i vom dezamăgi? Dar dacă le putem face bine şi ei ne îndepărtează? Oare nu trebuie să ne limităm şi să ÎNVĂŢAM faţă de cine să fim ok şi faţă de cine nu?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
  1. Rox spune:

    uite eu sunt constienta ca fac niste chestii aiurea din punctul asta de vedere: fac urat la oamenii care tin la mine. Le imput orice porcarie si las de la mine mult prea mult in cazul celor pe care mi i-as dori aprope, dar nu sunt…. E ironic, stiu de fiecare data cand o comit, dar mereu fac la fel… Sunt convinsa ca o sa mi-o iau intr-o buna zi!

    • addicted spune:

      Uite cine-i matur si stie sa recunoasca MACAR! happy
      Poate unele chestii le facem si le repetam fara sa ne dam seama insa .. cand si noua ni se face acelasi lucru , de ce nu suntem dispusi sa spunem ” bai stai ca si eu fac la fel si stiu cum e, deci hai sa trec peste … ” !?

  2. claudia spune:

    pentru ca din pacate omul cand se schimba se schimba pur si simplu, nu face selectii atunci cand o face.

  3. Creve spune:

    de câte ori nu am mai spus asta unor persoane cred că am pierdut numărul. Numai să nu realizeze asta când va fi prea târziu.

  4. corcodusa spune:

    Eu de fel nu poat sa sufar oamenii care generalizeaza si isi arunca supararile sau neajunsurile pe cei mai apropiati fara motiv.Genul acesta de oameni frustrati sunt destul de multi si ma seaca sa vad ca isi incearca norocul tocmai cu cei care nu au curaj sa le riposteze, in general oamenii timizi care atunci cand le csari in cap suporta cu stoicism…

  5. Paul spune:

    cred ca le este mai usor sa generalizeze,poate fi si din cauza ca sunt prea pesimisti si cred ca nu mai exista nimeni de partea lor..fie nervii,supararea le intuneca pe moment gandirea..

  6. florin spune:

    Sunt unii care si varsa nervii pentru o anumita problema pe cei apropiati ,desi ei nu au nicio vina…mai fac si eu din cand in cand asa ceva.

  7. Roxana spune:

    Si mie mi s-a intamplat sa ma enerveze o persoana si apoi sa ma iau de oricine se baga in seama cu mine fara sa-mi fii facut ceva…dupa ce imi trecea realizam ce am facut si imi parea rau,imi ceream scuze,unele persoane nu sunt asa,nu recunosc,nu cer iertare si apoi se intreaba „de ce sunt singur,unde-mi sunt prietenii”

  8. Diana spune:

    N-am inteles niciodata genul asta de comportament… Ceea ce e si mai trist, e ca in toata incercarea asta de-a se proteja de eventualele suferinte, ei sunt cei care sufera cel mai mult si pana la urma, inevitabil, raman singuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *