Dezamăgire

„Dacă iei omul drept ceea ce pare a fi, faci din el ceva mai rău decît este. Dar dacă-l consideri deja ceea ce ar putea fi, faci din el ceea ce ar trebui să fie”. (Göthe)

De ce viaţa trebuie să ne desluşească lecţia dezamăgirii? Oare fără s-o învăţăm nu putem trece prin viaţă?

Ferice de cei care nu au dat prea multă importanţă persoanelor din viaţa lor, căci ştiau că va veni momentul în care vor fi dezamăgiţi, şi astfel nu au avut nicio dezamăgire! Dar nu, eu nu, eu funcţionez pe principiul” Iartă-i Doamne că nu ştiu ce fac/zic”, iartă-i că va veni vremea când şi tu vei vrea să fii iertată. Ihim, şi când vei vrea, nu vei fi pentru că nu toţi funcţioneză pe acelaşi principiu. Trăgând linie pentru a nu mai vorbi despre mine şi-a nu plictisi am să spun că încrederea prea mare aduce de obicei o mare dezamăgire !


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
 1. Mihaela spune:

  Clar. Eu m-am invatat minte…nu voi mai repeta aceeasi greseala, nu voi mai avea incredere chiar in oricine. Cred ca de-a lungul vietii toate persoanele din jur m-au dezamagit cu ceva, chiar si parintii mei…nimeni nu e perfect, insa e important daca gresesti sa recunosti si sa-ti ceri scuze. Eu nu cer mai mult…

 2. Baby R. spune:

  cineva zicea asa… numara-ti prietenii pe degetele de la o mana, ca ce e mai mult de o mana nu mai e prietenie.
  si ce dreptate are…

 3. cristishady spune:

  In mare nu mai trebuie sa ne surprinda nimic ..Un om care este javra cu alte persoane, va fi javra si cu prietenii lui mai devreme sau mai tarziu, sau cel putin in 99% din cazuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *