Ochii, oglinda sufletului – Semnificaţia culorilor ochilor

“Ochii sunt ferestrele sufletului “
Misterioşi sau plini de candoare, fascinanţi sau ucigător de expresivi, liniştiţi sau plini de ură, ochii sunt cei care confera viaţă şi personalitate oricărui chip.Indiferent că sunt de culoare albastru, negru, căprui, verde, ei oglindesc tot ceea ce sufletul vrea să spună!

Ochii albaştri

Persoanele cu ochi albaştri sunt atractive, am putea spune chiar adorabile! Idealuri de frumuseţe conferă atât femeilor, cât şi bărbaţilor cu ochi albaştri un punctaj ridicat, şi un şarm deosebit!Aceste persoane sunt deosebit de romantice si emoţionale.Nu sunt în general prea sociabile şi le este greu să întreţină relaţii cu cei din jur într-o primă fază.Familia şi dragostea sunt foarte importante pentru ei şi aceste domenii sunt singurele în care nu vor da în niciun caz dovadă de superficialitate.Le face plăcere să facă surprize plăcute, să ofere lucruri speciale persoanelor care le sunt dragi. Tot timpul sunt alături de tine atunci când lucrurile nu merg prea bine, te sprijină şi au harul de a te determina să râzi cu poftă. Fac orice pentru a le face plăcere persoanelor pe care le iubesc.În situaţii limită se bazează foarte mult pe intuiţie decât pe logică şi sunt mai degrabă impulsive decât cugetate şi analitice.În urma unor statistici a rezultat că persoanele cu ochi albaştri au relaţii de lunga durată. Au tendinţa de a fi blânzi, frumoşi şi săruta foarte bine. Dar pe de o parte, pot manipula foarte uşor persoanele din jur, uneori se comportă ca şi cum le ştiu pe toate şi Doamne fereşte ca cineva să îi contrazică, deoarece le place ca întotdeauna să aibă dreptate. ( ooooh ia auzi Delia!? )

Ochi verzi,-niciodată să nu-i crezi!

Ochi verzi aparţin unor persoane foarte pasionale. Le place să se joace, când vine vorba de o relaţie, de a şoarecele şi pisica. Dar odată ce Cupidon îi ţinteşte cu săgeata dragostei, atunci aveţi grijă, pentru că se anunţă incendiu de proporţii.
Pun mare accent pe încredere şi respect într-o relaţie, fie ea de prietenie sau de dragoste. Sunt persoane ce sunt foarte bine primite în grupurile sociale, indiferent de nivel, deoarece exprimă mult optimism, veselie, emanând o atracţie invizibila ca a unui magnet.Sunt persoane profunde care admiră chiar şi lucrurile cele mai simple din viată, cum ar fi o pernă foarte pufoasă pe care se odihnesc sau soarele de dimineaţă ce răzbate pe geam.Au capacitatea de a vedea calitatea cea mai bună din oameni şi îi apreciază pentru ceea ce ei sunt şi ceea ce ei reprezintă.
Au multe vise, şi întotdeauna scopul lor este să le împlinească; nu le place să lucreze cu jumătăţi de măsură.
Sunt misterioase şi ştiu să păstreze un secret.Ca şi defecte trebuie să punctăm că uneori sunt prea timide şi îşi aruncă prea des ochii în grădina vecinului, fără să se uite în a sa.

Ochi căprui– fură inima oricui

Persoanele care au ochii căprui se implică profund în relaţii, le place să facă persoana dragă de lângă ei să se simtă iubită şi satisfăcută.
Sunt persoane plăcute, încântătoare, adoră să îşi facă noi prieteni şi să-şi lărgească orizonturile. Pentru persoana iubită sunt în stare să facă orice, pentru a o impresiona, pentru a menţine pasiunea din ei, şi ca relaţia lor să reziste.
Sunt persoane amabile, politeţea mai întotdeauna e un principiu ce-l respectă cu stricteţe.
Nu fug niciodată de responsabilităţi sau de obstacolele ce le ies în cale. Le place să zâmbească şi să-i determine pe cei din jurul lor să facă la fel.Sunt persoane “pupăcioase”, le place să primească, dar şi să le ofere săruturi în cantităţi cât mai mari. Sunt romantici şi le place să viseze; uneori devin confuzi pentru că nu mai reuşesc să desluşească realitatea de fantezie. Se supăra uşor, dar le trece la fel de repede. Când sunt supăraţi sau trişti doresc linişte, să fie singuri, pentru a se gândi cum să rezolve situaţia cât mai bine posibil. Sunt încăpăţânaţi şi orgolioşi, şi rar renunţă la convingerile lor. ( true! )

Ochii negri

Sunt persoane curioase, le place să încerce orice lucru nou ce le apare în cale, foarte rar spun NU la noi experienţe. Sunt firi curajoase, nu le este frică să îşi spună poziţia sau să ia apărarea unui prieten.
Au relaţii am putea spune ciudate, deoarece deşi se implică mult într-o relaţie, niciodată nu arată acest lucru. De multe ori ar putea părea reci, chiar dacă inima lor de fapt are o viteză de 200 de bătăi pe minut.
Nu le place să mintă şi nici să fie minţite. Uneori acceptă anumite situaţii chiar dacă nu le place ceea ce fac.
Sunt generoşi, adoră să iasă cu prietenii şi să facă multe glume.
Se enervează repede şi ţin supărările destul de mult. Un alt defect este că deseori consideră că părerea lor contează mai mult decât a celorlalţi.

poza


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 35 Comments
 1. Delia spune:

  Bai sisule, iar ma dai de gol? laughing

 2. Mihaela spune:

  Ce bine zice si la ochi caprui. Mi se potriveste cam tot, in afara de chestia cu pupatul (nu-s deloc pupacioasa…bine, doar cu iubitul) si de aia cu suparatul repede. Eu nu ma supar usor, dar intr-adevar imi trece repede. tongue
  Si da, sunt (sau incerc sa fiu) extrem de politicoasa. Asa am fost invatata si nu pot face altfel (nu ca as dori).

  • addicted spune:

   Sa stii ca se potriveste cam pentru toti cei pe care-i stiu cu ochii caprui. happy
   Mie mi se spune ca-s uneori prea politicoasa chiar si cu cine nu ar trebui dar na asta mi-s, asa am fost invatata.

 3. […] This post was mentioned on Twitter by zaone, addicted. addicted said: Ochii, oglinda sufletului – Semnificaţia culorilor ochilor: http://bit.ly/f61PbU […]

 4. bundecitit.ro spune:

  Ochii, oglinda sufletului – Semnificaţia culorilor ochilor | Love addiction … √v^√v^√ღ…

  Ochii, oglinda sufletului – Semnificaţia culorilor ochilor…

 5. Și ce te faci cu mine? Eu am ochii și verzi și căprui winking

 6. Lusio spune:

  Jumaflex de bullshit.

  I have caprui eyes big grin

 7. EvilEssence spune:

  Si despre ochii schimbatori?

 8. Diana spune:

  Ai mei sunt ba negri, ba caprui. Si intr-adevar… mi se potrivesc lucruri de la ambele descrieri.

 9. Roxana spune:

  Ochii mei sunt caprui-inchis big grin Mi se potriveste mai mult ceea ce spune la „ochii negri” decat la cei caprui laughing

 10. Roxy's blog spune:

  m-a nimerit la „ochii verzihappy
  zice bine cam 90 % big grin

 11. Baby R. spune:

  fur inima oricui smug ya right tongue
  laughing

 12. corcodusa spune:

  Eu ii am caprui inchis spre negru, se potriveste ce scrie acolo happy

 13. Baby R. spune:

  Când sunt supăraţi sau trişti doresc linişte, să fie singuri, pentru a se gândi cum să rezolve situaţia cât mai bine posibil. Sunt încăpăţânaţi şi orgolioşi, şi rar renunţă la convingerile lor.

  trueeeeeeeee din cap pana in picioare big grin

 14. Iana spune:

  Cu exceptia ” îşi aruncă prea des ochii în grădina vecinului, fără să se uite în a sa” , mi se potriveste perfect descrierea.

 15. Glappy spune:

  ma,da ce mi se potriveste laughing

 16. claudia spune:

  interesant si mie mi se potriveste ,am ochii caprui

 17. Paul spune:

  hehe..si eu recunosc ca e cam 100% true la ochii caprui batting eyelashes big grin

 18. bancuri spune:

  bancuri…

  […]Ochii, oglinda sufletului – Semnificaţia culorilor ochilor | Love addiction √v^√v^√ღ[…]…

 19. Roxana spune:

  Ai mei sunt caprui spre negri big grin

 20. Leti spune:

  hei eo am ochii verzi-albastrii -caprui e adevarat cateodata domina albastu iar alta data verde la un moment dat iese combinatie deci ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *