Curiozitate

Spuneţi-mi vă rog, că poate eu nu mai judec limpede, nu e oarecum normal şi de AŞTEPTAT să fii schimbat faţă de o persoană care ţi-a greşit? Indiferent de gravitate … ea,greşeala, e catalogată la fel – că fiind o greşeală! Că şi minciuna… nu contează că este mai mică, nevinovată tot minciună se numeşte, nu?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
 1. Cred că depinde de la caz la caz… Da, te schimbi puțin, este inevitabil. Nu mai poți avea încredere într-o persoană care ți-a greșit sau, mai rău, a mințit.

 2. Mihaela says:

  Ba e foarte normal. Iti pierzi increderea, esti mai distant, mai rece…nu ai cum sa fii altfel, nu cred ca se merita sa te prefaci ca totul este perfect.

 3. addicted says:

  Si persoanele in .. cauza de ce nu inteleg ? happy Adica observ ca nu gandesc gresit si nici nu exagerez cu al meu comportament distant ..

 4. Creve says:

  Sunt unele cazuri care chiar dacă mi-a greșit cineva cu ceva, tot la fel mă voi purta, asta dacă persoana mi-e foarte dragă, dar în general, dacă cineva mi-a greșit n-o să mă prefac că am uitat tot happy

  • addicted says:

   Eu am in jurul meu doar persoane la care si tin, nu-mi tin aproape persoanele ce-mi sunt indiferente … si indiferent ca mi-e mai mult sau mai putin draga persoana respectiva in ANUMITE privinte tot ma schimb, poate nu per total, poate nu in tot dar in anumite chestii devin distanta …

Leave a Reply

Your email address will not be published.