Fals!

A smiling face doesn’t always mean a smiling heart! ” – ştim asta şi totuşi ne lăsăm atât de uşor păcăliţi de un zâmbet. Intantaneu gândeşti: ” ce-aş vrea să fiu ca el/ea, cât e de fericit/a ..  “. DAR după un zâmbet se ascund atât de multe , atâtea poveşti triste, atâta durere …..

Nu-ţi dori viaţa altcuiva doar pentru că aparent e frumoasă …


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. Baby R. says:

  true..din pacate . sigh

 2. Roxy's blog says:

  am si eu 2 curiozitati : cat timp petreci facand blogging ? si cati ani ai ?tonguebig grin ca la descriere nu prea am aflat multe big grin.happy

  • addicted says:

   Pretrec destul de mult timp pentru ca si munca mea consta in blogging, deci ma impart cu usurinta! happy
   Iar anisori, maaai mai nu stii ca nu este frumos sa intrebi asta? Puteai vedea si pe facebook da-ti zic aici: fac 25 in septembrie. Now, why so curios?

 3. Roxy's blog says:

  multi inaintekiss..tongue..eee.

 4. Mihaela says:

  De multe ori si eu zambesc, desi nu ma simt bine sau sunt suparata. Nici nu este bine sa ne aratam sentimentele tuturor, putem crea o falsa impresie iar unii chiar se pot bucura de nefericirea noastra.
  Eu ma simt bine in pielea mea, ma bucur sa fiu eu, nu-mi doresc viata altcuiva. Cu totii trecem prin bune si prin rele, avem necazurile si bucuriile noastre, trebuie sa ne acceptam viata asa cum e, nu sa dorim sa avem ce are altcineva.

  • addicted says:

   Ce au altii putem sa avem si noi daca intradevar ne DORIM ce au … Si da ai dreptate, unii chiar se bucura si-si cladesc fericirea pe nefericirea noastra!

 5. Niciodata nu mi-am dorit viata altcuiva, chiar daca nici a mea nu e perfecta… imi comentase un anonim acum ceva timp nu stiu despre viata mea “roz” laughing cred ca e o mare greseala sa credem ca cineva poate sa aiba asa ceva…

  • addicted says:

   Exact. Aparentele inseala… in TOATE! Ne lasam usor pacaliti de aparente .. nu stie nimeni ce se ascunde dincolo de un zambet si-o stare de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.