Preţiosul meu iPhone 4

În trecut nu dădeam deloc importanţă protejării telefoanelor mobile de nici o culoare, nici cu huse, nici cu folie de protecţie, însă de când am prins în mânuţe bijuteria  iPhone 4 am început să achiziţionez diverse accesorii.

Având în vedere faptul că ecranul şi carcasa din spate ale terminalului  iPhone 4 au un ecran sensibil şi se zgârâie destul de repede mi-am luat de urgenţă şi la insistenţele prietenului o folie de protecţie şi-o husă pentru telefon. La cât de zăpăcită şi neîndemânatică sunt ,fără ele risc să-l fac praf în mai puţin de jumătate de an! De unde le-am comandat? De pe unicul magazin online de 7 floricele de stele: MarketOnline.

De ce am ales iphone 4? Poate pentru că e cel mai „hot” gadget al momentului? Poate pentru că e produs de Apple? Sau poate pentru că are un măr argintiu pe spate? Nu… l-am ales pentru că e unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piaţă, are în spate un magazin cu sute de mii de aplicaţii şi este unul dintre cele mai fiabile dispozitive posibile. Ecranul are cea mai bună tehnologie touchscreen implementată vreodată pe un telefon mobil şi tehnologia retina face, ca imaginile de pe ecran să fie atât de clare chiar şi în zilele insorite, spre deosebire de telefoanele cu Android unde nu vezi nimic.

Îmi place şi faptul că e subţire şi „shiny”, e foarte uşor de folosit chiar şi cu o singură mână iar sistemul de operare e configurat astfel încât chiar şi o necunoscătoare ca mine se prinde ce să facă. Camera de ( doar ar spune unii ) 5 MP e muuuuuult mai bună decât a multor altor telefoane inclusiv faţă de cea de pe vechiul meu LG Chocolate, face poze foarte clare iar despre clipurile video nici nu mai zic. Ca jocuri, îmi place vestitul Angry Birds, cred că mi-aş pierde toată ziua prin el, dar cine nu ar face-o, nu ? big grin

iPhone 4 e mai mult decât un telefon, e un telefon deştept cu care poţi face o sumedenie de lucruri folosind aplicaţiile din AppStore. Fie că e vorba de deschis sau editat documente, de vizionat sau editat clipuri video ori poze, de scos la imprimantă documente sau poze, ori de făcut o video conferinţă, iPhone 4 e bun la toate!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 17 Comments
 1. Cosmin spune:

  Tot un telefon cu Android prefer tongue

 2. Mihaela spune:

  De-abia astept sa-mi cumpar si eu Iphone. happy

 3. Creve spune:

  iPhone nu e smartphone. E mini PC cu brio big grin Sistemul OS e fooooarte complex și poți face muuuulte big grin Să vezi ce belea va fi iPhone 5. Display mai mare și argintiu. Carcasă probabil complet metalică big grin

  • addicted spune:

   Este un smartphone,nu exista denumirea” mini pc „ci categoria smartphone in care intra astea de le numesti tu mini pc-uri!
   Siii da ,iphone 5 va fi prezentat in iunie,acusica!si acusica pun mana si pe el!laughing

 4. Ionut spune:

  Iphone-ul chiar e un telefon care merita protejat, acum androidul e mai popular pt ca este accesibil, dar daca ar avea toti bani multi nu cred ca s-ar mai uita la el. Toti si-ar cumpara Iphone

 5. Anonim spune:

  incarcator iphone…

  […]Preţiosul meu iPhone 4 | touchofadream.ro[…]…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *