Reacţiile zodiilor în timpul unei tragedii

Berbec: o va lua razna dacă rămâne captiv undeva în timpul unei catastrofe. În schimb, dacă are libertate de mişcare, va lua iniţiativa pentru că are un curaj ieşit din comun în astfel de situaţii şi îi va ajuta pe alţii, chiar dacă îşi pune viaţa în pericol.

Taur: astrele l-au înzestrat cu o fobie pentru schimbare, aşa că orice tragedie îl răscoleşte puternic, mai ales dacă îşi vede locuinţa distrusă. Este o zodie letargică, aşa că drumurile pe distanţe mari vor fi o problemă pentru el.

Gemeni: într-o tragedie acest nativ se pricepe să-i motiveze pe alţii cu discursuri pline de inspiraţie, dar, din păcate, nu se poate motiva şi pe el. În faţa unei catastrofe Gemenii se blochează şi au nevoie de timp pentru a lua o decizie.

Rac: dacă are persoanele dragi alături, racul poate trece peste orice obstacol. Îl înspăimântă durerile şi boala, aşa că va face tot posibilul să fie el în siguranţă. Nu va sări să-i ajute pe alţii, dacă asta înseamnă să se pună în pericol.

Leu: senzaţia că natura este mai puternică decât omul îl face pe Leu să se răzvrătească cu o forţă de neimaginat. Îi este frică de eşec, nu de pericolul pe care îl presupune o catastrofă. Şi-ar da viaţa pentru a face diferenţa în cazul unei tragedii, pentru că Leul vrea să fie o legendă.

Fecioară: acest nativ va avea de depăşit multe obstacole, pentru că o catastrofă îl pune faţă în faţă cu cele mai puternice fobii ale sale. Fecioara este înspăimântată de haosul unei astfel de situaţii, aşa că se va mobiliza să restabilească ordinea.

Balanţă: frica de izolare este singura piedică peste care nu poate trece o Balanţă în timpul unei catastrofe. Dacă este înconjurată de oameni, nu se teme de efectele ei. Balanţa are un spirit de echipă care o va ajuta să-i mobilizeze pe ceilalţi, pentru a acţiona împreună.

Scorpion: acest nativ este înzestrat cu o intuiţie care îl va ajuta să găsească cele mai potrivite soluţii în timp de criză. Acţionează precis, fără să îşi piardă stăpânirea de sine. Va trebui să treacă însă peste anxietatea pe care i-o provoacă faptul că nu deţine controlul.

Săgetător: are nevoie de cineva care să-i arate o soluţie şi va porni la drum fără ezitare. Totuşi, în primă fază îşi pierde cumpătul dacă crede că a rămas fără opţiuni. În timpul unei tragedii Săgetătorul nu se teme de haos şi întâmpină orice situaţie cu un curaj ieşit din comun.

Capricorn: acest nativ se pricepe să-i disciplineze pe alţii, aşa că va lua atitudine atunci când lucrurile degenerează. Totuşi, nu face faţă situaţiilor spontane, aşa că nu va acţiona eficient decât dacă are timp suficient să planifice.

Vărsător: acest nativ va urmări cu fascinaţie, mai degrabă, o catastrofă în desfăşurare. Cel mai probabil va încerca să filmeze sau să fotografieze evenimentul. Nu-i stă în instinct să fugă, are o perspectivă de viitor ieşită din comun, aşa că va învăţa tot ce poate chiar şi dintr-o tragedie.

Peşti: în faţa unei catastrofe acest nativ se pricepe de minune să evadeze din situaţii limită şi să se adăpostească. În general, caută să înţeleagă cauzele unei tragedii, în încercarea de a o preîntâmpina sau chiar de a o împiedica să se producă pe viitor.

sursa via Delius.

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 19 Comments
 1. yuri says:

  Foarte tare, si la Scorpion si la Capricorn este adevărat happy

 2. Roxy's blog says:

  pfflaughing..ce ziceee….

 3. Roxy's blog says:

  60% big grinlaughing
  app unde gasesti atatea articole despre zodii? cu tot felul de caracteristici..happy ca sunt interesante tarehappy

  • addicted says:

   Mi-s de mult fascinata de astrologie si horoscop ( nu cred in horoscopul zilnic in schimb ), de ceea ce tine de caracteristicile zodiilor si am multe articole scrise in documente word de muuuuult. Unora le stiu sursa ,altora din pacate nu, pentru ca la momentul respectiv nu ma gandeam ca le voi publica undeva! happy

 4. Alinu says:

  Da da, sunt un adevarat erou in fata fortelor naturii big grinbig grin laughing)))

 5. cristishady says:

  Eu la o zodie zic 100% sigur ca nu e asa, o zodie pe care o cunosc bine, iar ceea ce zice la gemeni se aplica la 99% din oameni .Deci din nou sunt de parere ca zodia nu are nici o legatura cu caracterul unui om ..

 6. Mihaela says:

  Destul de adevarat la rac si capricorn. tongue

 7. Diana says:

  Nu întotdeauna e ușor cu mobilizarea…

 8. deste says:

  se potrivestebig grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.