Sărbătoritul şi … secretara

Iată ceva în pas cu moda păcălelilor:

Acum două săptămâni a fost ziua mea. Când m-am trezit dimineaţă nu mă simţeam prea bine dar speram că soţia o să-mi cânte “Mulţi ani trăiască…” şi eventual o să-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici măcar bună dimineaţă… Copiii şi ei s-au aşezat la micul dejun fără să mă felicite.

Am ajuns deprimat la birou, când am intrat pe uşă, secretara plină de euforie mi-a zis “La mulţi ani!”.M-am simţit un pic mai bine, măcar ea şi-a adus aminte de ziua mea.

Am lucrat normal şi spre dezamăgirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat să mă felicite. Aproape de prânz secretara a intrat la mine în birou şi mi-a zis: ” Ce ar fi să mergem să mâncăm împreună? “. I-am răspuns că e cea mai bună propunere pe care am auzit-o în toată ziua şi am acceptat.

Am ales un restaurant intim unde am mâncat bine, am băut şi ne-am distrat de minune. În maşină, în drum spre birou, ea mi-a zis: ” Într-aşa o zi specială de ce să ne mai întoarcem la birou, mai bine vino la mine acasă şi continuăm să ne distrăm!”. “Bine!” am zis “hai, şi aşa mai bem câte un păhărel”.
Odată ajunşi în apartamentul secretarei mi-a zis: “Sper că nu te deranjează dacă am să mă simţ mai ‘comodă’ “. “Nuuuu, nici o problemă” i-am răspuns, iar în sinea mea mă gândeam că o să fie o experienţă interesantă.

Ea a intrat în dormitor şi după câte clipe a ieşit…….. cu un tort imens cu lumânări, urmată de soţia mea, copiii, prieteni şi rude, care cântau în cor “La mulţi ani!” … iar eu stăteam că un idiot în chiloţi în mijlocul sufrageriei!!!

Ăsta e motivul pentru care am dat-o afară pe secretară. Cu sentimentele nu se joacă!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. Malli says:

    rolling on the floor faina povestioara. ce-or fi zis copiii laughing?

  2. florin says:

    Glume proaste .laughing) Si daca l intreba ce face in chiloti raspundea: Sa nu ma murdaresc de tort…

Leave a Reply

Your email address will not be published.