Din nou despre oameni

Princiiple sunt rigide, iar oamenii care le au scortosi si previzibili. Exista doua categorii de oameni fara principii. Cei care nu le au, desi sustin contrariul (ipocritii) si cei care nu le au si recunosc acest lucru- oamenii liberi (fara corset moral)

Da, oamenii sunt previzibili, oricât de mult s-ar bate în piept cercetătorii, să afle ei de la mine că nu sunt imprevizibili ci al naibii de prezibili! Fac în secunda doi ce au zis acum 2 minute că nu vor face şi nu te fac decât să îţi spui iar ” am avut dreptate! „. Băi, nu zic că nu este ok să te răzgândeşti dar dacă ştii că nu eşti sigur de un lucru de ce te mai baţi cu pumnul în piept şi te dai tare când nu eşti nici pe jumătate cât spui şi când ştii că nu vei face ce ai spus?? Las-o baltă, măcar în faţa celor care te cunosc şi ŞTIU că nu vei face nimic din ceea ce spui pentru că altfel ajungi să îţi pierzi încrederea. Nu vei mai auzi sfaturi ci vei auzi doar aprobări sau dezaprobări scurte şi seci!

Orice om e că o carte deschisă, care doar aşteaptă să fie citită. Degeaba credem că ne putem ascunde, nu , nu ne putem ascunde la nesfârşit, fie că vrem că nu vrem, la un moment dat va ieşi la suprafaţa adevăratul caracter. Există unii oameni care se ascund mai uşor, alţii mai greu, depinde de fiecare dar într-un final TOT se va află. Nu-ţi fă iluzii că nu te vei da de gol pentru că este imposibil, ajungi să fii citit de cine te aştepţi mai puţin!

Oamenii sunt previzibili şi nu se schimbă; un tren poate să deraieze, dar asta nu face din el un cangur.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
 1. Tibi spune:

  nu sunt de acord in totalitate..uneori oamenii se schimba..despre predictibilitate, as zice mai degraba ca este legat de cat de bine il cunosti pe respectivul, normal ca dupa 30 de ani impreuna, cu putine lucruri te mai poate surprinde cineva happy

  • addicted spune:

   Da, bine spus … uneori. happy Se pare insa ca eu dau doar peste persoane care fac fiiiiiiiiix inversul la ceea ce zic si ma surprind pe zi ce trece mai mult!

 2. claudia spune:

  eu am ajuns sa nu ii mai cred pe cei care una imi zic cu tarie si alta fac apoi. ii aprob si ii las sa faca ce vor dar da ma dezamagesc pentru ca imi diminueaza increderea in ceea ce spun

  • addicted spune:

   La fel si eu. Efectiv ma fac sa nu mai cred nimic din ceea ce imi spun, nu mai pot si asta nu e pentru ca nu vreau ci pentru ca ceva ma opreste sa mai cred iar cand increderea e picata e picat totul din start!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *