Gust amar

Never drop a tear for someone who will never make you smile.

Nu am crezut că voi ajunge să regret atât de tare faptul că am ajutat pe cineva şi nu credeam că voi ajunge să spun/cred că timpul acordat acelei persoane a fost timp pierdut…. Pe zi ce trece mai descopăr un om fals, mai descopăr o minciună, o scuză penibilă şi-un caracter defect! Oameni buni, să începem TOŢI să facem asta , măcar să fim toţi în pas cu moda. happy

Sunt scârbită de comportamentul anumitor persoane,persoane cărora doar binele le-am vrut, persoane alături de care am stat şi când nu-mi era mie bine ,fizic sau psihic! Sunt scârbită de pretexte şi scuze puerile, sătulă de învârtitul pe deget, sătulă de …perle şi glumiţe cretine, menite să te atingă unde doare mai tare, sătulă de oameni care nu sunt nici pe jumătate pe cât spun şi arată că sunt.

Dar zic PUNCT şi de azi rămân doar cu cei care mi-au demonstrat că merită cum şi alţii au rămas alături de mine când/dacă le-am demonstrat că merit pentru am greşit şi eu, am dezamăgit crunt dar dacă rana era adâncă şi o conştientizam nu aşteptam iertare, nu ironizam comportamentul celuilalt, nu îl credeam exagerat şi nici nu judecam ci-mi regretam pierderea fără să o camuflez în nesimţire.

Dar hei, eu sunt eu …nu pot cere altora să fie, să gândească şi să acţioneze ca mine!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 21 Comments
 1. Ionut says:

  oamenii, cele mai egoiste fiinte de pe planeta, am invtat de mult sa nu mai am inceere ecat in putini

 2. Delia says:

  Pe zi ce trece descoperim oameni cu caracter josnic, persoane care nu sunt demne de respect, persoane nerecunoscatoare pentru ajutorul acordat de noi atunci cand au avut nevoie. Unii poarta masti si se ajuta de ele pentru interesul propriu, uitand de tine dupa ce au obtinut ce au vrut. Nu pleci de langa o persoana (care si-ar fi dat si haina de pe ea pentru tine) sub pretextul ca iti aminteste de o a treia persoana. Daca legaturile se rup intre doua persoane, asta nu inseamna ca tu trebuie sa neglijezi pe cea de-a treia. Da’ in fine, asta e doar parerea mea, si stiu ca esti de acord cu mine.
  Am vorbit la general.

  • addicted says:

   Sunt atat de dezamagita incat ma mai astept la o veste ” buna ” si inca una si inca una si tot asa dar sa vina ca asa invat mai bine unde e butonul de ignore.

 3. Roscata says:

  Ma bucur ca ai reusit sa iei aceasta decizie. Va fi mai bine pentru tine, ai sa vezi! kiss

  • addicted says:

   Am inceput deja sa fac o selectie ,cui ii convine bine, cui … sanatate. Mi s-a dat cu piciorul, dau si eu daca cineva se intoarce pentru ca nu ( mai ) sunt cal de cursa lunga!

 4. FreeSeoDesign says:

  Un esec, o dezamagire, poate conduce la lucruri mult mai frumoase in viitor.

 5. Madalina says:

  Multi n-au taria ta de caracter si tocmai de asta profita de bunatate happy

 6. Creve says:

  Vorba evergreenei: HugsLovePeace. Dă-i în 14 dacă nu știu să aprecieze. Ei pierd happy

 7. Eu continui sa ma ard cu din astia… se pare ca sunt prea naiv, din dorinta de a ajuta. Mda…

  Mersi

 8. Abia ma sustin pe mine laughing D-apai sa mai sustin si pe altii cu acest foarte prost obicei numit empatizarea…

  Mersi

 9. Mihaela says:

  Imi pare rau ca s-a intamplat sa dai peste asemenea oameni. Din pacate ne vom tot intalni de acum cu comportamente de acest gen, vom cunoaste oameni mai buni sau mai rai, care ne vor supara mai mult sau mai putin. Si eu sunt dezamagita, credeam ca lumea e altfel…

 10. căpcă1 says:

  fata, nu mai fi asa de categorica…ai sa vezi, viata e o lunga insiruire de compromisuri! doare cand il faci pe primul, pe urma ai sa-i zici ca-i simt de acomodare!
  ideea de baza e sa faci compromisuri prin care sa simti ca pierzi cat mai putin din demnitate…
  nu mai fi suparata, hai, mai bine, un cantec vesel sa cantam!
  muzica! mars funebru !!! big grin

 11. Paul says:

  E pacat ca unii nu apreciaza tot ce faci pentru ei si nu le pasa la fel de mult ca tine..Dar decizia ta e foarte buna..sper sa realizeze acele persoane ce au pierdut..

Leave a Reply

Your email address will not be published.