Câteodată … adaug iluzii.

Îmi e teribil de ciudat să văd cât de mulţi oameni au rămas în urmă … de câţi m-am îndepărtat şi câţi m-au îndepărtat! Mi-e ciudă crunt când văd că nu mai am cu unii ce-am avut cândva şi asta nici măcar nu se întâmplă din vina mea. Unii pur şi simplu s-au desprins de mine ,au căutat altceva în altcineva …

De mulţi m-am îndepărtat şi eu din simplul fapt că nu le-am mai suportat ipocrizia, minciunile şi lucrurile ascunse, de alţii m-am îndepărtat pentru că nu mai aveam nimic în comun! Cu foarte mulţi nu mai vorbesc la fel de des şi la fel de mult iar asta cu timpul nu face decât să ajungi la a nu mai vorbi deloc, la a pierde ce-a fost.Pe unii i-am primit înapoi cu braţele deschise pentru c-am considerat mereu că fiecare avem dreptul la o a doua şansă ( şi mereu ultima ) şi constat că iertarea aduce mai multe decât credeam.

Mi-e dor însă, mi-e teribil de dor să mai am pe cineva de încredere aproape, pe cineva cu care să vorbesc constant, pe cineva care să-mi fie MEREU aproape indiferent de situaţie,cineva care să nu mă mintă, care să nu îmi ascundă chestii pe care oricum le AFLU, de cineva cu care să râd până-mi plesnesc obrajii, mi-e dor de …. de cineva. Dar las dorul deoparte şi-mi zic : mai aproape decât mine nu-mi poate fi nimeni. Încep să mă obişnuiesc cu gândul că toţi pleacă cumva şi cândva de lângă noi, că nimeni nu-şi ţine cuvântul, că toţi minţim şi dezamăgim şi-ncep să mă gândesc c-ar fi mai bine ,din nou, să ofer atât cât primesc pentru a nu avea de suferit. E mai bine aşa, nu?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
 1. Peter says:

  Ei, nu te arunca în butoiul cu melancolie! Poate că nu e azi, dar mai e şi mâine o zi, sau poate poimâine vei mai cunoaşte pe cineva… Multe lucruri le rezolvă timpul.

  • addicted says:

   Din pacate nu ma arunc singura ci sunt aruncata dar imi revin eu.
   Voi mai cunoaste cu siguranta oameni ok dar nu voi mai permite sa se apropie de mine asa cum am permis in trecut pentru a nu avea de suferit!
   M-am lamurit cu TOTI bunii mei prieteni nu-mi mai trebuie. Ofer cat si cum primesc !

 2. Baby R. says:

  eu cand vad ce chestii tupeiste pline de jeg primesc ma pufneste rasul…am ajuns sa nu-mi mai pese…
  mai bine dorm decat sa ma consum cu persoane care imi demonstreaza asa pe fata ca nu merita. pe bune

 3. Torden says:

  majoritatea oamenilor au… slabiciuni omenesti… happy, @addicted. Si eu mi-am luat-o peste ochi, si altii inaintea mea… sunt putini cei care fac ce ne asteptam sa faca. Si au ramas putini, in ciuda exemplului personal pe care l-am dat. Eu unul sunt de parere ca asta e cel mai elocvent exemplu. Pentru ca e viu, e al tau, sunt chestii traite de tine, gandite de tine. Dar… multi nu vor sa se schimbe, din anumite considerente. Ca isi stirbesc statutul de masculi alfa (sau de femei “cool” ), ca par slabi, ca lumea e o jungla , si trebuie sa fii mereu cu ghearele si coltii la vedere… etc. Dar… desi am devenit mai rece si indiferent cu multa lume, sunt de parere ca unii oameni merita ceva incredere. De asta incerc sa fiu atent la cei din preajma. Nu toti sunt rai. Doar… cei mai multi happy

 4. Creve says:

  Știi la ce mă gândesc eu? Mi-e teamă că după ce mă voi însura (într-o zi laughing ), o să mă depărtez de prieteni. Adică no, ai alte priorități, nu mai ai același timp liber. Am observat asta și la cei care s-au însurat sau măritat și spuneau că au mai puțin timp pentru prieteni.

  • addicted says:

   Da ma dar stii cum e, una e sa te indepartezi pentru ca ai alte prioritati gen copil, nevasta + serviciu si alta e sa te indepartezi pentru ca ai gasit un alt ” prieten ” cu care sa-ti freci noptile/zilele si sa UITI efectiv in mod voit de cei care candva ti-au fost aproape.

 5. ella says:

  Stiu cum e…Din pacate…Inteleg fiecare cuvant din postul asta. Acum, singura la sute de kilometri de tara, descopar ca-s doar eu. As vrea sa intind mana, sa fie cineva-oricine..si nu e nimeni…
  Iti trimit o imbratisare!!

 6. şi mie mi-e dor…de un prieten bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published.