De ce minţim?

Dintr-o minciună se nasc o sută. ” – adevărat. În ultima vreme am aflat lucruri pe care uneori îmi zic că mai bine nu le aflăm pentru a mai putea privi persoana respectivă în ochi.

De ce unii oameni mint când nu ar trebui? De ce ascund lucruri faţă de oamenii pe care chipurile îi iubesc? De ce când unele chiar nu îşi au rostul?De teama moralei? De teamă că ni se va spune un adevăr care doare? Ştiu că toţi minţim, că este o caracteristică universal umană, fie că este vorba despre o persoană bună care spune o minciună pentru a nu răni sentimentele cuiva, fie că vorbim despre minciuni distructive, toţi minţim dar unele persoane mă lasă literlamente mască şi mi-e ciudă că aflu c-am fost minţită după ce am ” înghiţit ” găluşca.

Eu de mică ştiu că dacă mint am să ajung la rându-mi să fiu minţită şi mai ştiu şi că orice minciună este încărcată cu energie negativă care clar poluează mediul inconjurător. Cel care minte îşi asumă o mare răspundere,adică trebue să ştie că va primi exact ceea ce oferă. Pe scurt, aceasta este Legea Rezonanţei- Cauza şi Efect, primeşti ce oferi!

Aşteaptă-te să fii minţit atunci când minţi, aşteaptă-te să ţi se ascundă lucruri atunci când ascunzi dar mai ales conştientizează faptul că ORICE MINCIUNĂ SE AFLĂ mai devreme sau mai târziu. Şi ţin morţis să mulţumesc în mod special unei persoane pentru rolul jucat, pentru tot ce mi-a ascuns şi pentru stilul inegalabil de-a minţi. Păcăt de ea însă că totul se află chiar fără să vrei! happy I-m not stupid you know !?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
 1. Peter says:

  Oamenii sunt tare curioşi. Cel mai bun lucru pe care-l fac eu cu cei care mi-au înşelat buna credinţă e să-i ocolesc şi să mă străduiesc să nu mai avem nimic în comun, şi cu asta basta (ştiu că nu-i uşor, dar timpul mai “spală” amăreala).

 2. Creve says:

  Lumea crede că e mai ușor dacă minți dar de fapt leneșul mai mult aleargă happy Și până la urmă tot unde nu vroia ajunge happy

 3. Torden says:

  Din punctul meu de vedere, treaba asta cu minciunile tine de bunatate, respect, si “balls”. Din partea celui/celei care iti este prieten/ruda/whatever.
  Si ca sa fiu in ton cu tine… happy… “Lies don’t end relationships, usually the truth does.” Asta cred ca am gasit-o pe pagina ta happy

 4. Mai devreme sau mai târziu, adevărul se află şi doare. Puţini sunt cei care au curaj să spună lucrurilor pe nume, dar puţini sunt şi cei care au curaj să facă faţă adevărului.

 5. Toti gresim, uneori. Acum depinde de minciuna, de cat te poate rani si daca acea persoana regreta raul facut.

 6. yneedtrust says:

  hello.
  nu cauta sa afli raspunsuri.au sa te doara si mai tare.
  stii vorba aceea’ ceea ce nu stiu nu ma doare’..

Leave a Reply

Your email address will not be published.