Dor ..din nou, dor !

Iata-ma din nou in butoiul cu melancolie, melancolie ce as vrea sa aiba gust de Desperados, cu un suav parfum de … tutun!

Persoana de care in momentul de fata mi-e cel mai mare dor ( inafara de ai mei se intelege ) e Alina sau alina sau bulinu sau cea cu care vara asta mi-am pierdut zambetele pe acoperis, cea care a aparut cand aveam nevoie mare de cineva aproape, cea pentru care ” dau doua beri goale pentru una plina …. ” ,cea vesnic agitata, vesnic aiurita, vesnic plina de ganduri, vesnic dornica sa … sa IUBEASCA, vesnic fix ca… MINE!

Ihim, printre mici si scurte inghitituri de bere zic ..

P.S: Imi pare rau bulinule ca oficial articolul te-a facut sa lacrimezi dar trebuie sa impartim si lacrimile, da? laughing


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. ana says:

  Dorul tau e molipsitor. Fiti fericite ca va aveti chiar daca distanta va desparte happy

  • addicted says:

   Nu e ca si cum nu am aprecia ci … vrem inapoi ce-a fost, nu ne putem impaca cu gandul ca, ca nvm.

  • Ana says:

   vaaaaaiiiii .ce tare e batranul care spune ca ii este dor de tienerte! oare asa o sa ajungem si noi? o sa ne regretam tienertea pierduta? oare ii e dor de o tienerte in care nu a reusit sa faca tot ce isi dorea sau de o tienerte care i-a oferit tot ce-si putea dori?

 2. Creve says:

  De nu ar fi așa nasol dorul ăsta aș fi dat like la articol happy Dar cum să-mi placă faptul că mori de dor? tongue

 3. Alinu says:

  Pe lângă faptul că m-a făcut articolul tău să lăcrimez, m-a făcut și ăla de ți l-am lăsat pe pagina de feisbuc să mă blegesc puțin laughing Pfff, everything’s gonna be fine big hug

 4. Max Peter says:

  Va fi mai plăcut la revedere, chiar dacă îţi e dor acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.