Scafandrul şi fluturele

Dupa recomandarea lui Ionuţ vin şi eu de bună voie şi nesilită de leapşă cu o recomandare de carte: Scafandrul şi fluturele -o carte despre sindromul ‘locked in’, când eşti perfect conştient dar nu-ţi poti controla corpul.

Ce inseamna, de fapt, sa fii viu? Care ne sunt, cu adevarat, bucuriile vietii? Cine — sau ce — din noi traieste, se-ndragosteste, cauta, uita, iarta? Cata suferinta incape intr-un trup, cata nefericire intr-un suflet? De ce trebuie sa murim?

Scafandrul şi fluturele este una dintre cele mai zguduitoare poveşti despre viaţă, o carte ce MERITĂ citită, o lectură destul de rapidă care lasă urme adânci! Dacă vă lipseşte însă cheful de-a o citi puteţi urmări filmul, film ce a fost distins cu Globul de Aur.

 

Voi dragilor, Diana, Roşcata, Gaby, Questioare, Andera,LaurH, ce îmi recomandaţi?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
 1. ioly says:

  eu ma numar printre cei ce au vazut filmul si am fost impresioanata de poveste, e un film pe care il recomand

  • addicted says:

   Uite ca eu tocmai filmul nu l-am vizionat insa carte ce-am citit-o m-a lasat fara cuvinte. Te face sa apreciezi fiecare secunda in care SIMTI totul!!!

 2. Peter says:

  Sună interesant… Am adunat deja un teanc de cărţi de citit, să văd şi când am timp să mă apuc de ele… Iau câte una seara, dar nu apuc să citesc mai mult de două pagini…

 3. Diana says:

  La filme nu mă bag, dar am o fișă de lecturi pe blog ce poate fi considerată ca recomandare. tongue

 4. Ionut says:

  Iti multumesc pentru ca ai preluat leapsa, nu am citit cartea pe care o recomanzi, deci, imi este de folos

 5. Andreea Dali says:

  Buna recomandare ! Eu mi-am cumparat cartea anul trecut pentru ca mi-a placut coperta hee hee) mai aveam perioade cand cumparam carti asa “la ghici”, fara sa citesc un review. Si cartea asta cu siguranta se numara printre cele mai bune investitii ale mele. Este excelenta !

 6. Andera Y says:

  Hmm… hmm… ma tot gandesc si ma sucesc si-apoi iar ajung acolo si apoi… hmmm…. Clar o iau ca leapsa si-am sa raspund pe blogu-mi, pentru ca-i un subiect care-mi place tare. big grin
  Cat despre recomandarea ta, n-am citit-o, dar pare foarte interesanta.

 7. vacitim says:

  Multumesc pentru recomandare, o sa tin cont de ea! Sper sa ma intorc si sa iti spun cum mi s-a parut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.