Suferim de… ipocrizie.

Am ajuns să fim cu toţii nişte ipocriţi, să nu mai spunem în faţă oamenilor ce credem despre ei, despre ceea ce fac, despre cum gândesc. De cele mai multe ori facem toate astea de frică.. de frică să nu rănim, să nu fim răniţi etc. Cine mă cunoaşte ştie ca prefer să mi se zică in faţă adevărul, să mi se zică: NU VREAU nu NU POT, prefer adevărul urât nu minciuni frumoase… însă de foarte multe ori se întâmplă fix inversul.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
 1. Adi says:

  Hehe, cunosc fete bisericesti ipocrite…ce pretentii sa avem de la oamenii simpli?

  • addicted says:

   Apropo de asta chiar ieri ma uitam la tv.la acel preot ce era sa omoare un copil la botez, nu stiu daca stii despre ce vb, in fine.. ideea e ca pe camera se vedea clar ca la un urmator botez a procedat de frica altfel si el zicea in fata camerei ca nu, ca a procedat FIX la fel deci da, ce pretentii sa mai avem?

 2. Max Peter says:

  Obiceiul de a o spune verde în faţă îl cam am şi eu şi am simţit de mai multe ori pe propria-mi piele că acest lucru nu este întotdeauna cea mai fericită soluţie în anumite împrejurări.
  Dar cred că depinde enorm de mult persoana căreia îi spui…

  • addicted says:

   Adevarat, depinde si cum ia persoana din fata ta adevarul. Eu am incetat sa mai menajez oamenii din viata mea si-i “lovesc” cu adevarul dar spus intr-o maniera frumoasa si de inteles.

 3. Cris-Mary says:

  ai dreptate , eu mai spun cateodata verde in fata si din pacate deranjeaza ..

 4. Andera Y says:

  Tocmai din cauza ca urasc sa intru in polemici si urasc discutiile nu tocmai prietenoase ce ar urma daca as spune exact ce gandesc despre unele persoane, prefer sa le evit cu totul… Nu de alta, da’ mi-e pur si simplu lene sa explic. Am ajuns la stadiu’ in care mi-e lene sa-i explic unui om de ce nu pot sa-l sufar sau de ce mi se pare increzut sau de ce mi se pare nu stiu cum sau pur si simplu de ce nu-l plac. Mi-e lene… happy

 5. Glappy says:

  Credeam că doar eu mai apreciez această calitate.

 6. Baby R. says:

  Stii ca eu zic, dar asta nu ti-am zis-o…imi vine sa sparg telefonul cand imi respingi laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.