Felicitări de Paşte – mesaje şi urări de Paste

“Fie ca … ” –  cu obsesie voi auzi/citi asta în următoarele zile ca în fiecare an de altfel. Aproape toate mesajele de Paşte încep şi se termină la fel, nu? Nici un gram în plus de originalitate şi inspiraţie.

Eu am găsit însa zilele acestea câteva mesaje ce au fost traduse în română, mesaje care conţin mai mult decât sintagma ”Paşte fericit” ori ”Hristos a Înviat”:

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Prin miracolul Invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.

Poezii de Paste 
Umbla veste-n tot orasul
Cum ca vine iepurasul
Sa v-aduca pe-nserat
Paste bun si Luminat!

Paste mielul fericit,
Oul sade inrosit,
De rusine s-a scumpit,
Iar iubitul iepuroi
Sa-ti aduca euroi,
Fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!

Ou inrosit,
Miel rumenit,
Cozonac marit,
Paste fericit.

Un iepuras cu boticul alb
A venit la voi in prag
Sa v-aduca oul rosu
Care sa va umple cosul.
CIOCNITI? HRISTOS A INVIAT!

Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inimile si viata voastra…Sa va de-a pace, bucurie si “tarie” ca sa spune-ti si altora ca HRISTOS A INVIAT !!!

Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni….Hristos a Inviat!

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.

In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna… HRISTOS A INVIAT!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paste fericit!

Hristos a inviat! Lumina primiti si daruiti. In belsug si lumina cu cei dragi sa traiti.

Credinta face totul posibil, dragostea face totul usor. Paste fericit!

A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!

Ce-am fi fost azi daca nu ar fi fost El ieri. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi ca Hristos a inviat!

A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit.

E-n somn de salcii, un vis de rastignire/ E plans de miei si plaiuri cu verdeata/ Hristos sa va aduca lumina/ In noaptea renuntarii la moarte pentru viata!

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute. Sa aveti parte de sanatate si de mult bine.

Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inima si viata ta…Sa iti de-a pace, bucurie si “tarie” ca sa spui si altora ca Hristos a Inviat… in inima ta.

Taina invierii…ce nu am da sa o primim,
Doar prin iertare si iubire o gasim,
Un gand curat si luminat, afara clopotele bat,
HRISTOS A INVIAT!

Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: “Pentru tine am facut-o.” Sarbatori fericite! HRISTOS A INVIAT!

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… PASTE FERICIT! 

Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie… HRISTOS A INVIAT!

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII. HRISTOS A INVIAT!

…e atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit…

…si sarac si bogat ia lumina, este cuprins de smerenie, daruire si crede cu adevarat in minuni.

Felicitari de Paste

Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

Hristos a inviat! Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului.

Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni… Hristos a Inviat!

Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca… Hristos a inviat!

De Pasti cand zorile s-aprind si la biserici clopotele bat, din inima iti zic cu glas plapand HRISTOS A INVIAT!!!

Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste! ”

 

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Stefan says:

  Io-s unu din aia putinii care nu mananca carne de miel, recent mi-am dat seama.

  Ai scris “http://www.touchofadream.ro/2012/04/spuneti-nu/” si apoi, atenta sa subliniezi cuvintele Seo ai pus altceva “Poezii de Pasti pentru copii si adulti”.

  • addicted says:

   Nici eu nu servesc carne de miel. happy
   Trecand peste, nu-mi plac ironiile, daca vreti sa-mi atragi atentia asupra unei greseli sau sa-mi spui de SEO, o poti face dar lipseste-te de ironii. Multam, din nou, pentru ” urecheala “, sunt muuuult prea atenta la SEO. ce sa-i faci? happy

 2. […] de Paste – mesaje si urari de Pasti http://www.touchofadream.info : “Fie ca … ” – cu obsesie voi auzi/citi asta în următoarele zile ca în fiecare an de […]

 3. Calin Andreea Daniela says:

  Eu am primit cateva din aceste mesaje. Ti-or urmari blogul? laughing

 4. […] decat sa citesc o felicitare de Paste sau un mesaj de Paste kilometric, deloc original si inspirat, prefer simplul ” Sarbatori […]

 5. […] sa iti bati mult capul cu ele. Si, daca tot e Pastele la doi pasi, sa nu fim doar in cautare de mesaje si felicitari de Paste, ci si de retete simple si inedite pentru masa de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.