paste fericit din partea noastra

Ce inseamna cu adevarat un Paste fericit

Ce inseamna cu adevarat un Paste fericit?

In cazul nostru nu inseamna (doar) a primi urari si mesaje pascale, nici toale noi, ori vin si mancare pe masa. Un Paste cu adevarat fericit il poti avea simplu, fara absolut nimic din toate astea, decat familia! 

Poate multi dintre voi sunt satui de prezenta parintilor, a bunicilor, si de „rutina sarbatorilor”, si va cred, dar nu va inteleg. Nu pot pentru ca eu nu-i am pe ai mei aproape si nu cunosc acea ” rutina „, nu o mai simt de 11 ani deja. De aceea mi-e dor si de aceea spun ca SINGURUL motiv pentru care vreodata as putea invidia pe orice, ar fi pentru faptul ca isi are familia aproape, mereu. In rest, le am si eu pe toate cele importante!

Asa ca, dragilor, nu va mai plangeti de atmosfera plictisitoare de Paste, nici de bucatele care-s prea mult sau prea putine; profitati pur si simplu de prezenta celor dragi! Pastrati ce aveti mai de pret si bucurati-va de familie si oameni frumosi sufleteste, sunt cele mai de pret cadouri, nu iepurasii si funditele roz. Noi cu siguranta asa vom face si asa vom avea sigur un Paste fericit.

Asta va doresc si eu, pur si simplu, Paste Fericit!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Natalia spune:

    Paste fericit si tie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *