paste fericit

Post negru la furie, invidie si ganduri negative. Paste FERICIT!

Azi e ” Vinerea Mare ” si propun sa lasam ACEL post si sa tinem post negru la invidie, furie si ganduri negative. Ce credeti? O zi din an reusim?

Noi, generatia mai ” batrana „, am fost de mici obisnuiti de bunici cu… postul, ceea ce se traducea in mare masura in abstinenta culinara. Sa NU mananci lactate, oua, carne, bla bla, post trupesc cum s-ar spune. Post spiritual mai putin, ca deh, barfa-i crunta si nu-i poti pune lacatel! Referindu-ma aici in special la persoanele cele mai ipocrite cand vine vorba de credinta si tot ceea ce tine de ea. Stiti si voi unele ca sa nu generalizez totusi babute cum procedeaza…

Degeaba incerci sa tii altora prelegeri si degeaba te abtii de la mancare, daca ti-e gura sloboda si inima inegrita. Eu merg pe un singur principiu ” Puterea exemplului „. Nu da din gura in fata mea pentru ca daca faptele-mi arata contrariul este degeaba! Este general valabil, de la parinti la prieteni.

Ca o paranteza de la post, ii vedeti pe cei mici de langa noi? Asculta ce le spunem cand in fata lor facem inversul? Nu!

Daca tu-i spui copilului sa nu-si puna picioarele pe masa dar TU o faci, de ce ai pretentii de la el? Nu degeaba auzi in stanga si in dreapta ” FII UN BUN EXEMPLU „. Pai fii, in tot si-n toate iar daca nu poti, abtine-te din a tine altora discursuri. De turuit ne turuie tuturor gura, cand vine vorba de fapte… mai greut.

Gimme a break si sa tinem post negru, zic. La tot ce ne inegreste inima si ne intuneca privirea! Atat.

Paste Fericit. Sa va tihneasca linistea si relaxarea! ?


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *