mesaj de paste 2018

Mesaj de Paste. Cum suna cele mai neinspirate mesaje de Paste

 Pastele sta la coltul saptamanii, astfel ca… se face strigarea la mesaje si felicitari de Paste care mai de care mai frumoase, caterincoase sau neinspirate. Nu vor lipsi din podium vestitele mesaje ” Fie ca… ” si nici glumitele de genul ” Sa pasti fericit! „.

Cum suna cele mai neinspirate mesaje de Paste?

Fie ca lumina Învierii să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire.  ~ cum adica sa inunde casa cu lumina? Spiritual inteleg dar asa, pamanesc, palpabil, nu-mi doresc o asa urare…

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii! ~ replica ” Fii mai bun ” de X sarbatoare mi se pare deja jenanta. Daca e sa fii bun, fii bun mereu, nu doar de Paste.

Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul.

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine. ~ din nou, o moda neinteleasa de mine – moda iepurasului de Paste.

Trecand peste aceste mesaje de Paste, din fericire, pentru multi dintre noi aceste sarbatori reprezinta momente de intregire a familiei, in care ne dorim bucurie.  Pentru altii, e o zi in care se distreaza ceva mai mult, chefuiesc, uita de cele ceresti sau scapa de serviciu ori de scoala. Pentru mine sunt pur si simplu zile minunate, linistite si calme.

Asta va doresc si voua, liniste si calm, zilnic!

Paste Fericit!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Natalia spune:

    Alea cu Fie ca deja sunt stresante!!!! si culmea e ca numai din alea primesc pe telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *