Rowenta Nano Smart Brush Active parerea mea

Cum folosesti peria rotativa Rowenta Nano Smart Brush Active pe parul scurt si lung

 Pana de curand, podoaba mea capilara traia intr-o foarte buna ( si luuuunga ) prietenie cu peria rotativa Rowenta Brush Active Compact. Dat fiind faptul ca am folosit peria rotativa timp de 5 ani, perii acesteia s-au tocit, astfel ca, un iepuras s-a gandit sa-mi faca o surpriza si sa-mi daruiasca o alta perie: peria rotativa Rowenta Nano Smart Brush Active despre care am auzit vorbindu-se numai de bine. 

Modelul detinut anterior si-a facut treaba cu mare succes, in special in perioadele cand aveam parul mai scurt. Nu tu par deteriorat, nu tu fire cazute si, credeti-ma, am forjat-o la maxim. Totusi, nici noua perie rotativa Rowenta Nano Smart Brush Active nu se lasa mai prejos.perii rotative rowenta

Peria este mai mica fata de modelul anterior, ceea ce o face incredibil de usor de folosit si este intuitiva. Nu exagerez cand spun ca pentru mine este categoric cea mai eficienta perie rotativa! Dovada sta si in parerile celorlalte doamne si domnisoare ce au folosit peria.

Insa, as vrea astazi sa punctez si alte aspecte, pornind de la ingrijirea parului, la aranjarea acestuia cu peria rotativa.

Cum folosesti peria rotativa Rowenta Nano Smart Brush Active pe parul scurt

In primul rand tin sa mentionez faptul ca ar trebui sa acordam atentie ingrijirii parului inainte de a-l coafa si dupa fiecare spalare sa folosim produse pentru protectie termica. Produsele speciale ne protejeaza si de razele UV nu doar de caldura produselor de hairstyle.

Dupa acest pas, urmeaza, evident, uscarea parului care, in cazul de fata, o puteti face cu peria Nano Smart, caci da, poate fi folosita si ca feon. Pentru mine este un mare plus, o pot lua in vacante pentru ca este usor de transporat si depozitat si astfel imi usuc si stilizez parul in acelasi timp, oriunde as fi.

Peria rotativa Rowenta Nano Smart vine cu doua tipuri de perii (diametru de 3 si 5 cm) pentru maxima eficienta indiferent de lungimea parului iar periile sunt protejate de accesoriile din plastic pentru o performanta de lunga durata.

Are un buton pentru schimbarea sensului de rotatie (stanga/dreapta) si este cu 0-1-2 trepte de viteza/setari de temperatura. De asemenea, are si functia cu flux de aer rece pentru a fixa coafura la sfarsitul sesiunii de uscat. Daca folositi functia de flux de aer rece, peria nu se va roti.

Sistem de uscare optimizat

  • Periile au un design interior special creat pentru imbunatatirea fluxului de aer
  • Noul mod de amplasare al orificiilor periilor ofera o distribuire optimizata a aerului si a caldurii

Pe parul scurt recomand a se folosi peria cea mare, caci confera volum iar parul ramane matasos si neclintit ore bune. In timpul sesiunii de uscare, ionii negativi atrag moleculele de apa in jurul firului de par. Emiterea de ioni negativi reduce energia statica, adica impiedica electrizarea parului si tendinta acestuia de a deveni cret. Astfel, parul devine neted si usor de stilizat. Va zic eu, peria rotativa te face maiestru si-ti da senzatia ca abia ai iesit de la coafor.

Peria rotativa Rowenta Nano Smart cum folosesti

O „problema” de care m-am lovit eu la primele incercari de a-mi stiliza parul a fost prinderea suvitei. N-a durat mult pana sa-mi intre in mana si m-am invatat. Important este sa va impartiti si prindeti parul si sa luati cate o suvita. Suvita de par se infasoara automat in jurul periei printr-o miscare lina, fiind atat uscata cat si stilizata in acelasi timp. Nu se prinde, deci nu va faceti scenarii cum imi faceam eu, inainte de a folosi periile rotative. Aveam impresia gresita ca-mi va smulge parul din radacini. Ce inseamna sa ai imaginatie bogata…

Daca sunteti deja experte puteti sa va faceti si bucle cu aceasta perie si obtineti astfel un look de invidiat, fix ca la coafor.

Fetele cu parul lung isi pot usca si coafa parul cu aceasta perie si-si pot ondula varfurile in functie de preferinte (ondulare la exterior sau interior). V-am atasat o poza si un clip video pentru a va fi mai usor.

perie rotativa Rowenta par lung

Pe mine, peria rotativa Rowenta Nano Smart Brush Active m-a convins, cu toate functiile pe care le are in plus fata de modelul detinut anterior fiind mai usor de manuit si transportat. Atat pentru fetele cu parul scurt, ca mine, cat si pentru cele cu parul lung, consider ca este o investitie necesara combinand perfect eficienta si calitatea, fara a face vreun compromis.

Obtii acasa, in confortul tau, rezultate profesionale, usor si rapid. Thumbs uuuuuuuuuuuuuuuuuuuup, Rowenta Romania! You are loved. 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Ana. spune:

    O aaaaaam si am parul mediu si-mi place , nu mai folosesc placa de par big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *