Tratamente de lux pentru un păr de covorul roșu

Tratamente de lux pentru un păr de covorul roșu

Ole! Un păr demn de covorul roșu nu se obține de azi pe mâine. Un păr glamour, des, strălucitor, bogat este rezultatul unei munci de întreținere susținute. Ai nevoie de cele mai bune produse, de cele mai speciale ingrediente. Lux pentru un look VIP.

Dacă vrei să ai și tu o apariție demnă de Golden Globe, atunci mizează pe o gamă de îngrijire de lux. Pe un șampon care înglobează tehnologii și ingrediente fine, premium. Pe măști de top.

Știai că extractul de cașmir (cheratina hidrolizată) netezește și controlează perfect structura firului de păr? De ce? Pentru că acest ingredient de lux  conferă un aspect suplu si mătăsos coafurii tale. Proteinele din cașmir sprijină proteinele naturale din firul de păr și îți lasă părul strălucitor. Cașmirul oferă extra netezire print acțiunea sa restructurantă. Unde îl găsești? În gama Smoothen de la SP.

Dacă, acest stil de răsfăț începe să îți placă, ei bine, poți continua cu uleiuri luxuriante de primă mână. Recomandarea noastră? Argan, migdale și jojoba. Unde găsești acest trio de top? Ei bine, cele trei esențe au fost înglobate în gama Luxeoil de la System Professional.  O linie de îngrijire reconstructivă care conține uleiuri rafinate și tehnologia LuxeCode pentru a oferi instant părului un makeover de lux.

  1. Uleiul de argan este o resursă valoaroasă pentru păr. El este renumit pentru rolul nutritiv și pentru beneficiile cosmetice și medicinale pe care le oferă. „Aurul lichid” are efecte miraculoase asupra frumuseții și sănătății părului
  2. Uleiul de migdale – este fin, hrănitor, regenerant. Are o putere mare de hrănire și nu încarcă părul. Totodata, uleiul de migdale stimulează creșterea rezistentă a părului și îi oferă strălucire.
  3. Uleiul de jojoba – are o mare afinitate cu părul. Se absoarbe rapid și poate transforma un păr uscat, încurcat și fragil într-unul hidratat și regenerat.

Daca vrei să beneficiezi de un lichid luxos pentru părul tau, atunci alege Reconstructive Elixir de la System Professional. Aceasta are ca principal obiectiv să protejeze cheratina și să asigure finețea și strălucirea părului.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.