Respectul reciproc

Aroganţilor – mă refer la bărbaţii PREA plini de sine şi cu o gură mai mare decât a babelor din faţa blocului, băgaţi bine la cap: o femeie poate avea vocaţie de mamă, educatoare, profesoară sau pentru oricare altă funcţie, insă niciodată vocaţie de preş; lucru valabil şi în cazul anumitor bărbaţi!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
 1. Mihaela Nistor says:

  Unii bărbaţi au un singur lucru în cap: femeia reprezintă sexul slab, adică trebuie să facă tot ce spune bărbatul, iar dacă o femeie se revoltă şi îi dovedeşte că nu are dreptate, că ea ca femeie e puternică şi poate să facă de toate, singura armă cu care se poate “apăra” este umilinţa şi lipsa de respect.

  • addicted says:

   Barbatii ce gandesc astfel nici macar nu merita numiti barbati. Nu putem face intradevar TOT ce fac ei dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim privite cu inferioritate!

 2. Diana says:

  OOO, s-a dezlantuit AliWiki… Ai dreptate, putin pretuiesc la adevarata valoare femeia de langa ei. Unii se obinuiesc cu binele si ajung sa nu mai aprecieze deloc ce face respectiva pentru ei. Ba mai mult, o si desconsidera la prima greseala… Mai sunt si aia egoisti care stiu ca nu au dreptate in fata femeii, dar tot pe a lor o tin si se victimizeaza sau barbatii perfizi care ajung sa zica ‘ tu m-ai determinat sa…’… Cred ca unii au obiceiul de a manipula creierul femeilor si de a le implementa ideea ca ele sunt nimic fara ei sau cat de ‘norocoase’ sunt ca le acorda atentie.

  Uof, ar fi multe de zis… Eu am un dinte contra lor acum laughing)) Poate o sa scriu dar s-ar putea sa fiu nevoita sa cenzurez rolling on the floor

Leave a Reply

Your email address will not be published.