Stay positive!

În viaţă cu cât te aştepti mai puţin, cu atât primeşti mai mult sau invers!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 20 Comments
 1. cristina says:

  Parerea mea e aceeasi, cel mai bine e sa nu ai asteptari.

 2. NightOn says:

  Susțin și eu “fără așteptări”! winking

 3. Cris-Mary says:

  Always think positive da mno ..nu poti mereu sad

 4. marius says:

  Gandirea pozitiva , fara actiune pozitiva, e destul de zadarnica. In general, astepatrea lucrurilor bune de la altii, e egala cu dezamagirea, asaca noi trebuie sa actionam pentru noi insine!!

  • addicted says:

   In primul rand pentru NOI – din orice punct de vedere si apoi pentru ceilalti, cum ar veni, nu?

   • marius says:

    Nu o chestiune egoista, ci una ca si asteptari. Nu astept de la altii sa imi faca bine, ci incerc eu sa imi fac si mie si la altii. Ce fac eu e bun facut, ce las pe altii sa imi faca, e un risc intotdeauna: ba ca nu e bine, ba ca nu imi place!!

    • addicted says:

     Nu nu, nici eu n-am privit-o ca pe o chestie egoista. Sa te gandesti la tine intai nu inseamna ( de fiecare data ) egoism ci iubire de sine, insa depinde si de cazuri…
     Si da, asa este.. ce e facut de tine e bun facut si decat sa regreti si sa dai altora in cap mai bine arati degetul spre tine si mai inveti si-o lectie.

 5. nICO says:

  Totul e sa-ti vezi de viata, ca restul isi urmeaza si ele cursul! Fie ca vin mai putine decat ai dat, sau mai multe, ti se intorc oricum! Stiu chiar ca, cu cat le astepti mai putin si astepti mai putin inapoi, cu atat vei fi mai placut surprins la final! happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.