Urari de Florii – Ce urari isi fac romanii!?

Toate urarile din ziua de astazi sunt camuflate, toate vin cu un interes ascuns si circula pe intentie….. Lasand parerea mea despre urarile facute in general, ioly mi-a trimis pentru neinspirati o lista de mesaje de Florii:

” Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – florile, minuni ale naturii. La mulţi ani!

Pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir şi căldura unei flori de camp, îţi urez ”la mulţi ani!”

Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează ”la mulţi ani!”.

Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

Departe-aş vrea de-aici să vii/ În alte lumi senine/ În dimineaţa de Florii/ Să mă cunun cu tine.

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi nouă, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim. Motoceii să vă intre în casă cu mult belşug şi spor în toate.

Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

Adevărata frumuseţe vine din suflet şi încălzeşte lumea cu bunătatea, onestitatea şi compasiunea ei. Eşti o persoană cu adevarat frumoasă şi îţi urez să ai parte de o zi cu multe bucurii, de ziua numelui tău.

Pentru cea mai minunată floare din viaţa pământeană, un gând sincer de respect şi de iubire pentru ea şi pentru toate florile parfumate din viaţa noastră. La mulţi ani! “

Conform unei statistici publicate în 2011 de Ministerul Administraţiei şi Internelor, aproximativ un milion şi jumătate de români îşi serbează ziua numelui cu ocazia Floriilor.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. cristina says:

    Multumesc aveam nevoie de cateva mesaje pt ca sunt lipsita de inspiratie si un simplu la multi ani parca nu mai este acceptat

  2. […] daca tot sunt Floriile si se poarta mesajele si felicitarile am sa spun si eu, aici in vazul tuturor, fratelui meu La multi ani, cu sanatate si […]

  3. Ahmed says:

    Oana, am cenzurat răspunsul doar ptneru că trebuie să validez concursul (adică să mă asigur că nu mă cunoști și faci mișto de mine ). Dar daca chiar ai dat-o la nimereală, ai nimerit! Dragii mei, avem o ce2știgătoare! Oana, felicitări! Răme2ne să stabilim cum facem cu masa și dansul .

Leave a Reply

Your email address will not be published.