Cine are nevoie de somn?

Nu stiu ce a facut Mos Ene noaptea trecuta ca pe la mine nu a trecut. Am stat cu urechile ciulite – nu am auzit bocanind la usa , cu ochii la geam – nu l-am vazut facand din mana, nimic! M-am gandit ca s-a dus intr-o misiune imposibila, sa il adoarma pe “ConiectãR” si a epuizat praful de somn….

Apropo de faptul ca acest mega interpret vara nu doarme, am vazut aseara ca melodia “Vara nu dorm” a fost manelizata! Ha, in your faaaaace Connect-R. Datorita tie nici manelistii vara nu dorm. Buna treaba faci, apreciem! Totusi… ne-ar fi mai bine de ne-ai lasa, sincer. Asa cum ti-ai lasat coditele de baby bad-boy la frizerie, asa vrem sa iti lasi si “talentele” – nice and easy.

De nervi aprind o tigara si beau o cafea amara pentru ca eu vara nu dorm, ca esti tu mare smecher si-l tii pe Ene in priza!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Ana Q. says:

  laughing eu ieri am ascultat prima data piesa asta cap coada si sincera sa fiu nu m-a impresionat cu absolut nimic.

 2. Laura Ana says:

  Eu vara dorm, chiar foarte bine. Caldura ar fi o problema pentru mine si cel mai rau este ca nici nu pot deschide geamul ca se aud numai masini si caini latrand laughing .

 3. vienela says:

  Am vazut mai devreme pe FB o fata care spunea ca nu ii place melodia si m-am bucurat ca nu sunt singura. Acum vad ca Ploiestiul doarme linistit, Ana Q. tongue
  Surioara, ai fost agitata in asteptarea vestilor. Sa vezi cum vei dormi la Bucuresti, ca un prunc nou-nascut. laughing

  • addicted says:

   Nici mie nu-mi place dar din pacate altora le place si o asculta in continuu. Am dormit singura si de aia am fost asa + asteptarea vestilor = capac. laughing

 4. Diana says:

  Eu nu pot să dorm vara de când mă știu, adică dinainte să fie la modă!
  Hipsterița de mine care nu suportă deloc căldura și are cel mai tâmpit bioritm posibil vara… abia aștept să treacă. Toate ploile să vină la mine!!!

 5. nICO says:

  N-ar fi prima melodie manelizata laughing… Ma gandesc ca Mos Ene a avut ceva de furca cu Connect-R… si-ti spun eu de ce hee hee… incerca sa-l adoarma in speranta ca nu va auzi ca i s-a ” manelizat ” opera laughing De-aia s-a dus praful de somn pe te miri ce laughing winking

Leave a Reply

Your email address will not be published.