Precum cainii!

 Trist, extrem de trist faptul c-am ajuns atat de rau; noi ca oameni, am ajuns sa ne mancam precum cainii. Am ajuns, din pacate, sa functionam dupa legea junglei, aruncam cu pietre in cei de alta religie, alta culoare, alta natie! De ce suntem atat de rai, violenti, de ce ne dorim sa vedem sange? E groaznic,  o sa ne mancam intre noi pana cand ne vom distruge.

Trist, extrem de trist si faptul ca razboaiele se tin lant, prietenia tine cat tine bautura iar dragostea tine cat timp ne tine sa platim factura….


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Torden says:

  Buna, @addicted
  … gresesti. N-am “ajuns”…
  … asa am fost dintotdeauna… si din pacate n-am evoluat. Nu din punctul asta de vedere…

 2. nICO says:

  Nu neaparat ne dorim sa vedem sange, dar cu siguranta, ne simtim bine cand vedem lacrimi, din orice cauza… Cred ca rautatea a existat dintotdeauna intre oameni, dar s-a accentuat cu timpul, odata cu progresul unora si regresul altora. Inainte, cand nu aveam din cauza caror lucruri sa ne invidiem, nu se manifesta acest sentiment. Din momentul in care diferentele devin din ce in ce mai vizibile, iese la suprafata si rautatea.

  • addicted says:

   Uita-te la ce se intampla in politica si uita-te la cum isi doresc unii moartea altora – vor sa vada sange unii dintre noi, din pacate. Rautatea da, a existat dintotdeauna dar anumite situatii le-o arata mai crunt ca in trecut.

 3. vienela says:

  Are dreptate Torden, istoria este plina de exemple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.