Veche obsesie – noua tehnologie

 A venit momentul sa marturisesc faptul ca acum cativa ani eram obsedata de revistele glossy!  Nu ma judecati prea aspru si nu radeti carcotasilor caci aveam 15 anisori si eram indragostita de maniera cu care erau anumite povesti expuse in reviste.

Ajunsesem sa am casa si masina parintilor plina de reviste pe care le citeam cu entuziasm – in excursii, in drum spre scoala, in pauze s.a Calitatea articolelor era alta, greselile gramaticale lipseau si erai captivat de placutele povesti ale artistilor, ale oamenilor de rand. Acum realizez ca de acolo mi se trage si pasiunea pentru astrologie. Mica obsesie pentru astfel de publicatii s-a extins insa si catre partea de lifestyle, recomandari, home and deco s.a.

De cand mi-s cu tehnologia in fapt am reusit sa scap de “hartoage” ; am dat de aplicatia  eChiosc , care este prezentata ca fiind primul stand de presa 3D ce comercializeaza cele mai importante titluri de presa din Romania. Inainte sa o downloadez am tras cu ochiul pe site iar apoi am fost mai mult decat incantata de faptul ca iti permite ca iti stochezi intr-o biblioteca virtuala proprie absolut toate titlurile cumparate si binenteles iti permite sa ai acces la acestea chiar inainte ca revistele sa apara pe piata! Imbratisez cu drag ideea.  Gata, ” fara alergat la chiosc in fiecare saptamana, achizitionarea e la un click distanta; fara stive de reviste vechi, fara copaci taiati “.

Aplicatia este disponibila gratuit in App Store; o puteti descarca de AICI.

P.S: NU este articol advertorial.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
  1. ioly says:

    Si eu la pubertate aveam casa plina de reviste ca Bravo laughing Acum le citesc online. tongue

  2. vienela says:

    Am renuntat si eu la revistele tiparite, dar de site-ul acesta nu stiam. Intru mai tarziu sa imi arunc o privire. winking

Leave a Reply

Your email address will not be published.