Cei mai sensibili barbati ai horoscopului

Femeile zilelor noastre viseaza tot mai mult la sensibilitatea masculina, ei bine iata un top 3 al celor mai sensibili barbati ai horoscopului.

Barbatul Fecioara:

Acest semn zodiacal este asociat cu vindecatorul Chiron si in acelasi timp cu Mercur. In relatii, barbatii Fecioara sunt fermecatori desi din exterior sunt vazuti ca reci sau chiar vulcanici. Dar aceasta masca ascunde o sensibilitate adanca si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti.

Barbatii Fecioara sunt foarte sensibili si au un dezvoltat simt al dreptatii. Acest semn de pamant este dominat de energia feminina yin, deci nu e de mirare ca barbatii fecioara sunt si printre cei mai sensibili.

Barbatii fecioara sunt soti ideali si sunt foarte afectuosi atunci cand se simt in siguranta alaturi de partenera lor. Ei isi manifesta sensibilitatea si din punct de vedere sexual, caci stiu sa fie atenti si grijulii cu partenerele lor. Aceasta este de altfel, una dintre caracteristicile forte ale barbatilor fecioara.

Barbatul Rac:

Barbatul Rac este un semn feminin, ca toate semnele de apa si de pamant, ceea ce se reflecta foarte mult in felul sau de a fi. Barbatul Rac exprima caracteristicile energiei yin si o natura feminina.

Racul este un semn care tanjeste in orice clipa dupa afectiune si stabilitate in cuplu. Racul este cel care va face orice este posibil sa isi protejeze familia si sa ii ofere tot ce este mai bun.

In relatiile amoroase, racul poate parea timid, dar pe masura ce isi gasesc echilibrul alaturi de o alta persoana, el isi dezvaluie o latura foarte placuta si joviala. Racii sunt practici si sentimentali.

Trec de la stari meditative la romantism adesea, ceea ce le confera o aura de mister in ochii femeilor. In relatii sunt foarte loiali, iar din punct de vedere spiritual, inclinatia lor spre meditatie le ofera si rara caracteristica intalnita la barbati, aceea de a fi buni ascultatori. ( Asa este, cap coada. )

Barbatul Pesti

Semnul pestilor este un semn feminin care tradeza o fire toleranta, compasiune, empatie si o fire foarte agreabila. Pestii sunt cei mai putin egoisti si mai sensibili barbati ai zodiacului.

In relatii, pestii sunt foarte iubitori si generosi, iar personalitatea lor nu le permite efectiv sa tolereze suferinta celorlalti. Uneori, sentimentele lor sunt atat de profunde incat sunt coplesiti de ele, ceea ce le creeaza o stare de nesiguranta si revolta. Sunt idealisti si iubitori, iar prin energia lor isi depasesc adesea limitele.

Pestii sunt firi artistice si creative, fapt ce se reflecta si in relatiile lor de iubire, cand incearca sa le ofere partenerelor lor, tot ce pot ei mai bun si mai frumos.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. Jonny says:

  Si eu !??? Nu Sunt eu oare sensibilos?laughing)

 2. Pato Basil says:

  si capricornii cum sunt?

 3. pandhora says:

  am avut un iubit fecioara…pot spune ca ce am citit aici ii caracterizeaza perfect happy

  i-as raspunde lui Pato Basil : capricornii sunt cu picioarele pe pamnt,capul pe umeri dar asta nu ii impiedica sa fie plini de fantezie happy
  acum nu stiu daca te regasesti in aceasta descriere happy

  • Pato Basil says:

   mai este asa, mereu gandim ce se intampla cum, si mai ales ce avem de gandit… insa cand vine vorba de iubire nu mai tinem cont de mare lurcu sad

   • addicted says:

    De as cunoaste cativa capricorni bine de tot as aproba sau nu dar nu am habar insa poate ar trebui sa te moderezi un pic cand vine vorba de iubire daca te tot “arzi”.

 4. Anonymous says:

  Adevarat la raci. happy

 5. ioly says:

  Adevarat si la pesti. happy

 6. Alyn says:

  Eu sustin scorpionii. winking they are the best!

 7. Alyn says:

  …iubesc cu pasiune & daruie totul dar pana cand ii ranesti ..poti sa fugi departe si pana la urma ura lor tot te va ajunge. Din experienta big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.