Pepsi Special

 In noiembrie am citit pe un site din strainate ca cei de la Pepsi lanseaza o noua bautura racoritoare care nu ingrasa si anume Pepsi Special. Bun, ea nu ingrasa dar ideea e alta, cu ajutorul ei se pare ca ,consumatorii vor putea slabi. De ce? Pai se pare ca Pepsi Special contine o serie de substante precum dextrina, o fibra dietetica care poate fi digerata cu usurinta. Conform unor studii desfasurate pe cobai [!? piele de gaina] Pepsi Special absoarbe grasimile din corp si reduce nivelul de colesterol.

Evident ca Pepsi nu a oferit informatii despre cantitatile de zahar si de sirop de porumb folosite in Pepsi Special, pentru a putea sti exact ce/cat consumam comparativ cu Pepsi clasic. Bautura care te “ajuta” sa slabesti va fi comercializata pentru inceput in Japonia la pretul de 1.20 lire ( 150Yeni ). Nu se stie insa cand va fi distribuita aceasta bautura si in Europa sau SUA.

Pentru mine nu e deloc tentant, nu sunt iubitoare de Pepsi, Cola s.a , daca e sa beau ceva acidulat beau bere si din “an in paste” un pahar de Cola sau Pepsi!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Ms Pink says:

  Beer for the win, sister laughing all in all, in locul iubitorilor de Pepsi, m-as feri de tot ce inseamna “special”. cu cat e mai “special” cu atat e mai toxic laughing so thank you, but no, thank you!

 2. Larisa says:

  Ce sa faca si ei ca sa-si creasca vanzarile laughing! Nici eu nu sunt mare iubitoare de Pepsi/Cola, doar asa din an in paste cate un pahar….

  • addicted says:

   Fac si ei ce pot si scot diferite chestii ca sa mai atraga, pure marketing! laughing Nu cred in licoarea magica, de nici un fel, personal cred in regim sanatos si sport. Pe ici colea mai poti calca stramb insa! big grin

 3. Marian says:

  Berea ingrasa. Cel putin asa sustin specialistii. Dar e mult mai buna decat Cola/Pepsi

 4. ella says:

  happy De incercat, as incerca-o. Insa din curiozitate. Oricat mi-as dori eu, nu cred ca are cum sa te slabeasca o bautura carbogazoasa happy Cel mult, poate sa ne slabeasca smaltul dintilor !
  Eu nu-s fan nici bere, nici suc (m-am lasat de ceva ani de sportul asta) si prefer apa minerala, freshul de portocale sau un ceai cu miere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.