Horoscopul lunii februarie

Ce v-au rezervat astrele pentru aceasta luna aflati de aici dar ce v-ati rezervat voi eu cum aflu?

Berbec

In prima parte a lunii, relatiile cu strainatatea sunt foarte accentuate. Sunt posibile schimburi de informatii interesante, iar demersurile necesare unei calatorii indepartate pot avea un real succes. Daca esti in situatia de a sustine examene, probe sau daca ai de invatat teme deosebite, pana pe 20 februarie esti intr-o forma de zile mari. Atentie la mentalul cotidian: tot ce planifici si spui acum va avea repercusiuni pentru multa vreme de acum incolo! Ziua de 10 februarie este importanta la capitolul relatii cu strainatatea si, daca este cazul, la capitolul invatare si sustinere de examene, pentru ca se formeaza aspectul de Luna noua in semnul Varsatorului, oferindu-ti sansele unor culoare noi de evolutie. Sanatatea este un capitol de viata delicat in aceasta luna, in special pe segmentele gleznelor si aparatului digestiv. Dialogurile cu medicii, consultatiile si analizele medicale ar putea deveni teme frecvente.

In intervalul 24 – 26 februarie evita eforturile fizice mari si odihneste-te mai mult, deoarece pe 25 februarie se va forma aspectul de Luna plina in semnul Fecioarei. De evitat in intervalul mentionat analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece sunt posibile erori greu de remediat! La serviciu se intrezareste o perioada calma in aparenta, insa retine ca este doar o aparenta. Conflictele ascunse mocnesc, iar colegii iti pandesc fiecare miscare.

Taur

Relatiile cu prietenii si protectorii sunt puse sub lupa, mai ales in prima parte a lunii. Comunicarea este ingreunata si se pot rediscuta teme care au ramas neterminate sau neintelese undeva candva. De retinut ca sunt posibile conflicte si rupturi in relatiile cu acesti oameni. Dupa 19 februarie, lucrurile se vor imbunatati la acest capitol, insa izul scandalului isi va face simtita prezenta in continuare. Pe de alta parte, ar fi bine sa iti faci o curatenie drastica printre prieteni. Pe toata durata lunii februarie, ochii si urechile lumii sunt indreptate asupra ta. De aceea, fii prudent la felul in care te prezinti in societate si cum, cat si ce vorbesti.

Pe 10 februarie se va forma aspectul de Luna noua in semnul Varsatorului, scotandu-te si mai mult in evidenta in domeniul profesional. Ti se deschid sanse mari de a accede la un post de conducere sau de a capata responsabilitati noi, remunerate pe masura. Relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici pot lua o turnura neasteptata. Din unele ar trebui sa te retragi sau macar sa iti revizuiesti conditiile de participare. In preajma datei de 25 februarie se va forma aspectul de Luna plina in semnul Fecioarei, aducandu-ti noutati in relatia cu persoana iubita sau cu copiii. Ceva se va modifica in aceste tipuri de relatii, insa depinde doar de tine cum vor evolua lucrurile mai departe.

Gemeni

Domeniul profesional te va tine pe jar in aceasta luna. Influentele astrale te predispun la dialoguri aprinse cu sefii sau autoritatile si la reluarea unor activitati de la serviciu. Recomandabil este sa fii prudent si sa asculti mai mult, decat sa vorbesti. Dupa 19 februarie va veni Soarele pe strada capitolului muncii, insa continua eforturile de a-ti consolida pozitia sociala si imaginea in ochii celorlalti. Relatiile cu strainatatea sunt favorabile, iar calatoriile in locuri indepartate pot avea succes. Sau macar iti poti alcatui planuri in acest sens, care se vor materializa la momentul potrivit. Atentie in preajma datei de 10 februarie, deoarece se formeaza aspectul de Luna noua in semnul Varsatorului si iti pot veni informatii pretioase din strainatate sau legate de instruirea ta profesionala in cadrul unui curs de lunga durata. De asemenea, procesul asimilarii cunostintelor si sustinerii examenelor este bine sustinut de astre pana pe 21 februarie.

In preajma datei de 25 februarie se va forma aspectul de Luna plina in semnul zodiacal al Fecioarei, aspect ce iti va crea efecte in relatiile familiale. Este posibil sa iti schimbi modul de relationare cu cei dragi sau sa iti trasezi planuri noi legate de locuinta. Pe de alta parte poate fi vorba si despre reparatii serioase in actuala casa sau de investitii in terenuri sau bunuri.

Rac

Capitolul financiar te preocupa in mod special in prima jumatate a lunii. Mai mult este vorba despre banii si bunurile pe care le detii cu un partener de viata sau de afaceri. Ziua de 10 februarie, cand se formeaza aspectul de Luna noua in semnul zodiacal al Varsatorului, iti poate deschide noi culoare de castig si sustinere materiala prin intermediul altora. Totusi, fii prudent si evita investitiile, cheltuielile extravagante sau asocierile in afaceri cu persoane putin cunoscute. Achita-ti facturile, taxele sau impozitele la timp. Daca esti nevoit sa calatoresti, verifica atent toate detaliile. In special dupa 23 ale lunii se contureaza o perioada delicata la capitolul documente legate de calatorie, comunicare sau acorduri verbale pe orice tema. Pentru nativii care sunt implicati in vreo forma de scolarizare se recomanda atentie in relatiile cu profesorii sau mentorii, tot datorita ingreunarii proceselor de gandire si comunicare. Soarele iti va lumina relatiile cu strainatatea sau iti va sustine procesul de asimilare a cunostintelor, insa fii prudent si pregateste-te temeinic.

Continuarea AICI


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
  1. Cris-Mary spune:

    Buon! Mi se potriveste , adica ce am discutat sapt trecuta la telefon ”cu strainatatea” se cam adevereste in ceea ce-mi planuiesc astrele , asa ca trebuie soar sa fiu cuminte si ascultatoare big grin

  2. Ana Q. spune:

    Bun, deci recapitulez: sa am grija la prieteni, sa am grija cum ma comport prin societate ce, unde si cui spun si sa ma pregatesc pentru un potential succes pe plan profesional. big grin
    am notat!

  3. Diana spune:

    `Pana pe 18 februarie se intrezareste multa forfota la serviciu.`
    Si eu care credeam ca abia acum se terminase forfota. laughing

    `Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului circulator si pe cele ale picioarelor.`
    Baga vitamina C + zinc, baga vitamina C + zinc

    `ntervalul 9 – 11 februarie este marcat de aspectul de Luna noua ce se va forma in semnul Varsatorului, oferindu-ti sansa unor etape noi in domeniul profesional. Munca si implicatiile ei vor avea alte conotatii pentru tine. Este posibil sa primesti oferte noi de munca, dar in rol de subaltern sau coechipier. Accepta provocarile cu inima deschisa, deoarece la momentul potrivit vor veni si laurii.`
    Eu tot nu o sa le accept… mda… asta cred ca a venit cu o luna mai tarziu. laughing Or fi intarziate astrele.

    `Relatiile parteneriale vor cunoaste turnuri desebite, in special dupa 22 ale lunii. Se vor relua discutii si activitati mai vechi cu un partener de viata sau in cadrul unei colaborari in care esti implicat. Se pot rezolva multe chestiuni parteneriale, insa fii prudent si sustine-ti punctele de vedere cu fermitate.`
    WTF??? Partenere de viata sau de afaceri? Auzi la ei… `chestiuni parteneriale`, `discutii si activitati`, `turnuri deosebite`… asa isi descriu ei relatiile?

    `In intervalul 24 – 26 februarie vei fi o mica vedeta, deoarece se formeaza aspectul de Luna plina chiar in semnul tau zodiacal.`
    E weekend in perioada aia? Sa stiu sa ma ascund in casa.

    `Sunt momente bune pentru a incepe o dieta de sezon, un program de intretinere corporala sau cursuri de dezvoltare personala.`
    1. Eu nu tin diete, eu tin… un stil de viata! Adica chiar fac ceva pe termen lung.
    2. Suna interesant asta cu intretinere corporala… dar… ce? Sau cine sa ma intretina corporal? laughing
    3. Cursuri de dezvoltare personala? Altceva cu care nu sunt de acord… de dezvoltat personal trebuie sa ma dezvolt singura!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *