De ce, pentru mine, VOI contati!

 Nu de putine ori am fost trasa crunt de maneca, ba pentru c-am scris un articol gresit, ba pentru c-am pus prea multe/putine poze, ba pentru c-am mancat o litera, doua sau pentru ca ceva ” nu suna bine/corect”. Nu exagerez cand spun ca de fiecare data am recunoscut, mai ales daca e evident faptul c-am gresit, mi-am cerut scuze si am corectat.

Imi plac si ascult (de) oamenii care ma critica intr-un mod constructiv si, evident, oamenii care apreciaza cate un articol personal sau util. Astazi, din nou, cineva mi-a pus un zambet pe mecluta si in suflet cu-n mesaj pe Facebook:

” Hello 

Vreau sa iti spun ca ador blogul tau, il citesc de de mult timp aproape in fiecare zi. Multe postari sunt lucruri cunoscute sa mi s-au intamplat si mie, sau imi reamintesc de anii copilariei sau ante intamplari dragute. De multe ori postarile imi schimba starea in bine, ceea ce inseamna mult.

Multumesc  si multe postari in continuare

Aveam nevoie de un astfel de mesaj, aveam nevoie de puricei in stomacel iar Corina mi i-a adus intr-un mod simplu si frumos! EU iti multumesc Corina, pentru vizite, pentru cuvintele frumoase si aprecieri. Ma bucur ca din cand in cand reusesc sa incant pe cate cineva cu ceea ce scriu.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
  1. Minnie spune:

    Si daca te criticam, mai contam? laughing
    Eu nu îti fac „declaratii de dragoste”, dar de vizitat te vizitez, macar o data pe zi! happy
    Seara faina! big hug

  2. Mihai spune:

    Esti simpatica si cand gresesti, doar eu cand am intrat prima data te-am
    Luat tare dar ai luat totul ca atare. happy De aia am mai revenit.
    Daca tot e ca la Oscar, multumesc si eu pt bancuri si chestiile amuzante.

  3. javra spune:

    Dă-mi un exemplu de critică puţin supărătoare.

  4. Si eu mai zic, daca vad, daca pot.. si la mine mai sunt greseli.. noi sa fim sanatosi, important fara ranchiune.
    Seara frumoasa happy

  5. Catalin spune:

    Tine-o tot asa! Eu am ajuns intamplator pe acest blog cam acum un an si jumatate si de atunci a devenit ziarul meu de dimineata. La cafeaua mea iubita cel mai bine merge sa citesc ce-i pe blogul tau! Nu inteleg de ce le dai atentie frustratilor care nu pot face o critica constructiva, ci prefera varianta primitiva, sa arunce cu noroi. Mii de multumiri pentru treaba pe care o faci!

    • addicted spune:

      Ma, voi vreti sa ma vedeti precum un rac ? Multumesc frumos, m-am inrosit toate si am si un zambet stupid pe mecluta.
      Cateodata am impresia ca ceea ce e personal nu este citit si uite ca… multi dintre voi citesc si chiar se regasesc in ceea ce scriu; poate de aia mai tind sa pun si chestii amuzante si altele diverse pentru ca tot am impresia ca nu sunt interesante parerile personale.
      Din nou, multumesc frumos, aprecierile ma fac ma simt bine si sper ca intreaga zi sa te simti si tu cum m-ai facut pe mine sa ma simt!

      Dau atentie tuturor celor care vin si-mi spun frumos ca gresesc, celorlalti le raspund frumos si-i ignor apoi.

      Zi minunata!

  6. Loryloo spune:

    Pareri personale, bancuri sau orice altceva, se vede in fiecare bucatica a acestui blog ca pui suflet… iar asta ii face pe oameni sa revina mereu. Lucrurile bune sunt destul de rare, cum sa le mai si intorci spatele atunci cand le gasesti? big grin kiss

    • addicted spune:

      blushing Iti multumesc sis drag! big hug
      Tu si Diana (care e MEREU pe aici) cred ca sunteti cele mai "oldie" but goldie vizitatoarea. Sunt extrem de mandra si incantata. Va apreciez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *