Acea “prietenie adevarata”

 Iata un quote cu care sunt intru totul de acord:

True friendship are scared,the minute you take it for granted is the minute you’re no longer deserving of it…

Asta incerc si eu mereu sa explic, din momentul in care incepi sa profiti de celalalt, din momentul in care sinceritatea, increderea, dragostea merg pe un singur sens… din acel moment incepi sa pierzi; DACA celalalt nu e prea orb sa vada! Nu luati totul ca si cum vi se cuvine si lucrati la ceea ce numiti “prietenie”. Nu asteptati DOAR sa primiti pentru ca la un moment dat totul se termina, celalalt se satura si…. pierzi.

Nu va culcati pe o ureche si aveti grija de cel/cea care are grija de voi!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. Ana says:

  Din pacate in ziua de azi toti profita chiar de se jura a fi buni prieteni si toti iau de-a gata totul.

 2. Anonymous says:

  Hai fii serioasa cine va lua astea in calcul? oh go on Suntem toti niste profitori si toti credem ca ni se cuvine ce ni se ofera si avem marile prerentii ca dah asa suntem noi………… Singura prietenie cu tine o ai si atat.

  • addicted says:

   Stiu ca toti suntem intr-un moment sau altul dar nu toti o recunoastem. happy Sunt multi ce se bat cu pumnul in piept ca sunt cei mai buni, cei mai loiali dar de fapt…

 3. Alin says:

  Aha. Spune-le asta femeilor, care nu mai sunt capabile sa ofere nimi, decat vaginul, in schimbul banilor. Atat.

 4. Intr-o relatie de prieteni, așa cum e si in casnicie trebuie sa oferi totul si sa primesti totul, altfel nu se poate.

 5. Alin says:

  Fetelor, dupa o prietenie ca cea din poza sunteti melancolice voi, asa-i ?
  *******

  • addicted says:

   Am fost ok cu tine, ti-am vorbit frumos, ti-am zis sa incetezi si cu injurii si generalizari cand habar nu ai cu cine vorbesti. Nesimtitul in toate ecuatia asta se adevereste a fi tu! doar pentru ca ai avut ghinion la femei si ai devenit un frustrat nu inseamna ca trebuie sa generalizezi. Daca nu te duce mintea, ai ban! Iti doresc sa primesti fix ce meriti, o femeie pe masura!

Leave a Reply

Your email address will not be published.