Cu drag, de martisor.

 Cu drag, de martisor ,pentru impiedicati si impiedicate, ametiti si ametite ( asa ca mine), care uita de semnificatia zilei de 1 martie ,readuc la cunostinta faptul ca in UNELE regiuni ale tarii maine baietii sunt privilegiati. Si mi se pare si corect! Ce tot atata ” Luna Martie, luna femeii ” ??

Exista DOAR doua zile mai… speciale, 1 martie – ziua in care cine vrea cine doreste ofera CUI vrea si CUI doreste, martisoare si floricele si mai exista ziua de 8 Martie – ziua MAMEI.

Cum,inca, nu sunt mama nu am nici un fel de pretentie de la nimeni si chiar si asa mi-s rasfatata. tongue Totusi dragelor, nu uitati de barbateii din viata voastra, asa cum nici ei nu uita de 8 Martie, desi e ziua in care doar mamele ar trebui sarbatorite. Imi place sa ma repet, recunosc! big grin


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. eva spune:

    In Bucovina parca e treaba asta cu oferitul barbatilor ceva, nu?happy Frumos ar fi ca in luna martie sa ne oferim toti intre noi ceva nu doar noi femeile.

  2. Dara spune:

    Luna martie este preferata mea si perioada aceasta cu martisoarele si ziua femeii cred ca este printre cele mai frumoase. Desi eu astept 9 martie ca sa mananc mucenici. laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *