Destinatii pentru vacanta de Paste

  Daca te numeri printre norocosi si vacanta de Paste aduce cu ea si un concediu de cateva zile linistite atunci iata care sunt destinatiile de Paste pentru zodia ta:

Berbecii sunt energici si hiperactivi, le plac vacantele in locuri noi, adora calatoriile cu avionul, locurile insorite si plajele curate. Barcelona este destinatia ideala pentru acesti nativi. Arhitectura orasului este superba, atractiile turistice variaza de la operele lui Gaudi la parcurile de distractii extravagante, iar viata de noapte este destul de palpitanta si ea!

Taurilor le plac locurile mai linistite, se duc in vacanta pentru a se odihni, nu pentru a se-ntoarce de acolo mai obositi decat au plecat. O vacanta ideala pentru acesti nativi este accesibila ca pret si ca distanta si ofera tot confortul. Daca esti nascut in aceasta zodie, ar trebui sa vizitezi Bucovina sau Maramuresul in vacanta de Paste.Gemenii sunt fascinati de cultura si de istorie, asa ca vacanta ideala pentru ei implica vizitarea unor locuri despre care au ce afla. Daca esti nascut in aceasta zodie, Castelul Dublin este destinatia de vis pentru tine. De aici ai acces si la Biblioteca Chester Beatty, asa ca s-ar putea sa vrei sa-ti prelungesti concediul.

Racii sunt atasati de locurile in care au mai fost, dar nu se dau in laturi nici de la vizitarea marilor orase romantice. O excursie la Paris te-ar unge pe suflet, daca esti nascut sub acest semn zodiacal, iar cina intr-un restaurant din Turnul Eiffel ar putea fi chiar cireasa de pe tort.

Citeste mai mult pe: http://astrologie.acasa.ro/astrologie-zodii-105/vacanta-ideala-de-paste-pentru-zodia-ta-190626.html/4#ixzz2z7IuCZNq


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Eva spune:

    M-as duce in Bucovina sa incerc bunataturile de acolo.happy Sarbatori frumoase, draga mea! Fie ca… laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *