Viata simpla si frumoasa

 Ce face viata sa fie mai simpla si mai frumoasa? Tot ce ne inconjoara, insa MAI simpla si mai frumoasa o fac… oamenii din ea. Ma rog, unii reusesc sa starneasca furtuni si sa o transforme in calvar… Asta e partea a doua si partea urata.

Raman totusi la partea frumoasa, la oamenii frumosi pe care ii intalnim in cele mai neasteptate locuri si care ajung sa fie langa tine in cele mai neasteptate momente. Stii ca in fata lor poti fi tu, stii ca nu ti-ar judeca orice pas, orice decizie, orice gand; stii ca-s ca tine si stii c-ai vrea sa-i ai mereu aproape! De cele mai multe ori fizic nu ne sunt aproape si devii frustrat si te gandesti ca i-ai da pe multi de langa tine pentru cei care nu sunt langa tine.  Eh, povesti lungi, oameni buni pe care i-ai vrea in locul celor „nebuni” si recunostinta multa pentru faptul ca macar II AI! Oricat de departe ar fi, ii ai.

Mi-e dor de cei buni pe care nu-i am langa mine dar sunt recunoscatoare ca-i am, acolo unde sunt imi sunt mai aproape, la nevoie, decat multi altii.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Dan spune:

    Vorba ta de bine de rau asa unde sunt macar ii ai.

  2. Cata spune:

    Draga mea, asa e in viata, nu avem tot timpul ce ne place sau dorim. Si bunii mei prieteni sunt la distanta dar Slava Cerului exista internet si avioane. laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *