oameni care ne mint

Cele patru legaminte – Oriunde am merge vom gasi oameni care ne mint

 Oriunde am merge vom găsi oameni care ne mint, iar pe măsură ce devenim mai conştienţi, observăm cum ne minţim singuri. De aceea, nu ar trebui să ne aşteptăm ca oamenii să ne spună adevărul, deoarece ei se mint pe ei înşişi. Cel mai bine este să avem încredere în sine şi să optăm singuri între ceea ce dorim să credem sau să nu credem, atunci când ni se spun diferite lucruri.
Atunci când îi priveşti pe ceilalţi oameni exact aşa cum sunt, fără a interpreta nimic la modul personal, este imposibil să fii rănit de ceea ce spun sau fac ei. Chiar dacă ceilalţi te mint, acest lucru nu te poate deranja. Ei te mint deoarece le este frică. Le este teamă că tu vei descoperi că nu sunt perfecţi.
Renunţarea la masca socială este întotdeauna un proces dureros. Dacă oamenii spun una, dar fac alta, cel mai bine este să te iei după faptele lor; în caz contrar, nu faci altceva decât te minţi singur. Dacă eşti sincer cu tine însuţi, poţi să scuteşti multe dureri emoţionale. Recunoaşterea adevărului poate fi dureroasă, dar noi nu ar trebui să fim ataşaţi de durere. Vindecarea se va produce oricum, şi nu este decât o chestiune de timp până când…

Cele patru legaminteDon Miguel Ruiz


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Fairytale spune:

    Majoritatea oamenilor au masti, cred ca asta se intampla inca din adolescenta si le pastram pana la adanci batraneti.Pupici!

  2. zoltybogata spune:

    Minciuna și fățărnicia sunt peste tot sad .Multă sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *