Adler, mic mare iubitor de cafea – Cel mai tanar barista

Atentie oameni dragi. Opriti-va din tot ceea ce faceti!

Ceea ce urmeaza sa va arat e ceea ce mi-ar placea mie sa vad la copilul meu. Nu chiar la 3 ani, dar ma rog, intelegeti ideea! Mi-ar placea sa fie un mare iubitor de cafea ca si mine, sa-si miste boticul amuzant cand simte parfum de cafea si sa actioneze instant. Nu m-ar deranja sa fie atat de pasionat incat sa devina barista. Cu atat mai bine pentru dependenta de mine! big grin

Numele urmatorului copil-minune, mare iubitor de cafea si barista, este Adler, the cuuuuuuutest coffee-crafting barista in the world, un copil de doar 3 ani, fiul lui Andrew si Jenn Webb, proprietarii unui Bindle Coffee din Colorado.

What started as a joke when the pair first met, Bindle Coffee came alive, firstly as a wholesale roaster, and then opened its first retail cafe August 22, 2015. Located in the mechanic’s garage of a farm built in 1882, the name stems from is the bag that a hobo carried on a stick. “We recognize that we’re all travellers of some sort in need of a place to recharge. Bindle Coffee aims to be that place,” says Andrew.

Adler, barista la doar 3 ani, l-a vazut pe taica-su Andrew trebaluind pe langa cafea si cafenea,constant, si stim cu totii ca este doar o progresie naturala, sa copiezi ceea ce vezi, de mic. Astfel, Adler a devenit din ce in ce mai interesat de ceea ce facea taica-su si a inceput sa faca acelasi lucru.

Cel mai tanar Barista din lume

Aparent este fascinat de modul in care functioneaza lucrurile si cafeaua este o modalitate prin care el se poate exprima si prin care experimenta ceva, de la inceput pana la sfarsit. Incetul cu inceputul, eu zic ca poate deveni un adevarat barista!

Si, pe langa “pasiunea” pentru barista de la 3 ani, mai are si o personalitate puternica.

Adler is a very passionate kid, with a sweet and tender side but he also likes to have things his way!

Urmariti urmatorul clip video cu Adler pregatind cafea. Yeap, he`s strong like the Hulk!!!

Poze via Instagram


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. Adda says:

    Ce tare e pustiul laughing

  2. Natalia says:

    Iti dai seama cum e traiesti cu un barista in casa? In fiecare zi un zambet in cafea. big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.