mokase cafea carcasa iphone

MOKASE, carcasa care imi face cafeaua

 Ca o dependenta de cafea ce sunt, ma interesez de orice produs cu gust de cafea sau care are ORICE legatura cu, cafeaua. Asa fac dependentii, n-ai ce sa le spui si daca indrazniti sa le spuneti ceva, intra in sevraj, si nu e placut ce vedeti! big grin 

Astfel ca, am descoperit zilele trecute carcasa pentru iPhone care imi face cafeaua – MOKASE. Carcasa are un sistem bazat pe recipiente de espresso, si poate sa ne faca o cafeluta de 25ml, oricand ne e pofta, oriunde. Tot ce trebuie sa faca utilizatorii iPhone este sa introduca recipientul de espresso in carcasa, sa deschida aplicatia speciala pentru ea, sa apese un buton din carcasa si sa toarne cafeaua in cana.

The working is very simple and intuitive:

  • insert the wafer into the apposite location
  • set in action the device, by means of an app, to install on the mobile phone
  • and finally pour out your coffee!

mokase carcasa cafea

Carcasa MOKASE are si o baterie integrata de unde, evident, ia energie pentru a functiona, are grosimea de 7 mm, ceea ce o face ideala SI pentru protectie in cazul in care scapam telefonul. Ideea carcasei Mokase mi se pare ge-ni-a-la, desi e abia in stadiul de proiect, aceasta va costa 50 de euro, recipientele costand cate 1 euro fiecare.

In clip-ul de mai jos veti vedea si prezentarea amanuntita a carcasei MOKASE.

I dont care about the price, the style, I want it!!! 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Ella spune:

    Tare! Ti s-ar potrivi manusa. big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *