Salon Maison Paris locatie noua Bucuresti

Salon Maison Paris Bucuresti. Noi servicii intr-o noua boema locatie

Nu stiu cum sunteti voi dar eu cand merg la salon trebuie sa ma simt… aparte. O fi un pitic de-al meu, nu stiu, dar daca nu ma simt bine, confortabil, bine primita, nu mai revin.

Salon Maison Paris din Bucuresti este unul din acele saloane unde din start te intampina un aer parizian, boem, cald, extravagant si placut. Exact genul de salon de care spuneam in randurile de mai sus. Ca si idee, uitati-va la pozele de mai jos. Sunt sigura ca si voua va induc instant o stare de bine.

Salon Maison Paris locatie noua Bucuresti

Salonul se afla situat in zona Floreasca, pe Strada Frederic Chopin Nr.16, Sector 2, de data aceasta intr-o vila cocheta, cu spatiu generos, in note glam. Ca si noutate, Maison Paris ofera acum, pe langa servicii de manichiura si pedichiura, si servicii complete de infrumusetare.

Astfel ca, dragele de noi, putem profita de servicii precum: tratamente de cosmetica faciala, stilizare de sprancene, iar daca avem un eveniment precum nunti putem apela si la profesionisti make-up.

La nivelul serviciilor de coafor, paleta de optiuni incepe cu servicii de tuns, coafat si se incheie cu proceduri complexe de vopsit și balayage. Chiar si serviciile cu, care a debutat salonul au fost adaptate de-a lungul timpului, Maison Paris oferind acum, pe langa serviciile de manichiura si pedichiura clasică, semipermanenta sau cu gel și acril, chiar si tratamente SPA pentru mâini si picioare.

 Maison Paris s-a născut în 2014 din dragoste pentru Paris și pentru emoțiile pe care plimbările pe străzile pariziene le oferă. Am vrut să oferim și noi aceleași emoții, construind în inima Bucureștiului o oază a stării de bine, astfel încât să oferim chiar și doar pentru câteva ore clientelor noastre o stare de relaxare profundă și sentimentul de evadare din cotidian. Am crescut portofoliul de servicii cu scopul acesta… de a le face pe clientele noastre să plece de aici complet transformate, la nivel de look, dar si de stare. a declarat Cora Diaconescu, Owner Maison Paris.

Eu marturisesc ca am fost data pe spate de felul cum arata si nu pot decat sa imi imaginez (momentan) cum m-as simti intr-un astfel de cadru. Ma si vad „scapata” din jungla muncii, relaxata si eliberata de gandurile mai putin linistitoare.

Site: http://www.maisonparis.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/salonmaisonparis


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. Anonima spune:

    Ce frumos arata!!!

  2. Raluca. spune:

    Chiar arata chic asa si iti da un sentiment din ala de calmitate…. poate si preturile sunt pe masura happy

  3. Alina spune:

    Preturile sunt prietenoase, @Raluca. Te asteptam intr-o zi sa te convingi happy Programari si detalii despre preturi pe https://www.laso.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *