lichior de ciocolata Mozart

Mozart de Romania. Vestitul lichior de ciocolata Mozart, acum in tara noastra

 De cum am aflat ca vestitul lichior de ciocolata Mozart, este acum si in Romania, papilele mele gustative au luat-o razna.  Pai cum ar putea ele sa-i reziste? Sub nici o forma! Trebuie sa-l gust.

Ritmul alert al vietii moderne, te face sa iti doresti un moment de relaxare, de satisfactie. Cateva minute de liniste, doar pentru tine. Pentru acest moment perfect, a fost creat Mozart lichiorul de ciocolata. Pentru ca tu sa te bucuri de clipe de neuitat.

Celebrul lichior, o specialitate austriaca de exceptie, un omagiu adus marelui compozitor, este disponibil acum si in Romania. Finetea gustului si design-ul atractiv sunt principalele elemente care te cuceresc pe loc, cand descoperi lichiorul de ciocolata Mozart.

Mixul de ingrediente ce contine ciocolata belgiana, batoane de vanilie autentice, din Madagascar si frisca olandeza iti ofera o experienta gastronomica deosebita si te indeamna sa calatoresti cu gandul, pentru o clipa, in Salzburg, orasul elegant si rafinat al lui Mozart.

Simfonia aromelor Mozart creeaza o armonie perfecta a gustului iar design-ul sticlei in forma de bomboana de ciocolata intregeste tabloul unei adevarate opere de arta careia nu ii vei putea rezista. Un cadou potrivit pentru tine si pentru cei pe care ii apreciezi.

Disponibil acum in Romania in doua variante, Mozart Chocolate Cream si Mozart White Chocolate Vanilla Cream, lichiorul surprinde perfectiunea, iar preocuparea constanta pentru inovatie il impune ca adevarata emblema pe segmentul de lichioruri.

 lichior de ciocolata alba Mozart

 lichior de ciocolata Mozart

 

 

Traieste o experienta senzoriala de neuitat cu acest deliciu irezistibil!

Bucura-te de experienta Mozart!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *