Bow N Arrow everlasting

Everlasting KAT VON D, cat rezista si de ce am fost dezamagita

 In urma cu, cateva saptamana a fost lansata si la noi, in magazinele Sephora, colectia KAT VON D, lansare la care am fost si eu in mall Vitan. Nu va descriu toata nebunia de atunci, si nici gamele disponibile, caci le gasiti in magazinele Sephora, si online. Va spun doar ca am primit doua din rujurile Everlasting, despre care am auzit dealungul timpului numai de bine, unul in nuanta LoveSick, si ulterior, unul in nuanta Bow N’Arrow.

LoveSick l-am facut cadou unei cunostinte pentru ca nu am fost asa incantata de nuanta, dar Bow N’Arrow a fost la polul opus, nuanta incantandu-ma la maxim. Mai jos aveti poze cu Everlasting Bow N’Arrow pe buze.

Bow N Arrow everlasting

ruj Bow N Arrow everlasting

Everlasting KAT VON D, cat rezista si de ce am fost dezamagita

De ce am fost dezamagita? Well… Everlasting is not THAT EVERLASTING. Citisem Nspe mii de pareri si majoritatea numai de bine, rezistenta pe buze fiindu-i de Nspe mii de ore, in orice condii, ba chiar citisem si sfaturi pentru stergerea lui, care se presuspune a fi foooarte grea si anevoioasa. Pure bullshit!

Personal, am fost profund dezamagita sa constat ca nu mai aveam nici un strop de ruj pe buze dupa nici mai bine de 2 h, timp in care cred ca am baut o data apa. Imi ramasese doar putin pe conturul buzelor…

I-am mai dat o sansa, de aceasta data am folosit balsam de buze pe dedesubt, insa… acelasi lucru, NU REZISTA “for ever and ever” pe buze, asa cum promite! Nuanta Bow N’Arrow  e perfecta pentru toamna, este minunata, grozava, excelenta, dar rezistenta rujului in sine este… sub a unui ruj Flormar de exemplu. Ba chiar si a unuia PS pe care le gasim in magazinele Primark. Am unul luat din Bruxelles, cu 2 euro, si ma tine mult si bine, si nici nu-mi usuca buzele.

Intradevar, nu am sa mint, Everlasting NU USUCA BUZELE, dar nici n-are timp sa faca asta pentru ca dispare de pe buze prea repede. Ha ha ha !??

Ce sa mai zic? Raman in dezamagirea mea, cui ii place, si cui ii rezista pe buze, sa-l poarte cu dragan, dar pentru mine… e un big NO NO, iar pretul unui ruj Everlasting Kat Von D ( 89 RON ) nu este deloc justificat. Din nou, din punctul MEU de vedere!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Natalia says:

    Eu am cealalta varianta de ruj si inafara de nuanta nu mi se pare ca face mai mult decat un alt ruj, cum ar fi Sephora sau da Flormar. Se face prea multa baza in jurul Kat Von D…

  2. Ioana Ciont says:

    Ți se citește dezamăgirea printre rânduri! Nu l-am încercat deloc, dar acum că citesc părerea ta nici nu mă face curioasă.

  3. Anonima says:

    Subscriu, eu am double dare si e la fel. Mare fas pentru nimic!

  4. […] Liquid Matte si am dat doar 4 euro pe el iar rezistenta pe buze este a unuia de 20+ de euro ( aka KAT VON D care nu rezista nici o ora […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.