AVRA Aesthetic Institute Bucuresti. Beneficiile procedurilor de epilare definitiva cu laser

 Sezonul rece este perfect pentru a trata problemele de pilozitate excesiva dar si problemele aparute in urma unei sarcini, a varstei sau a expunerii la soare. Felul cum arati influenteaza felul cum te simti, iar daca esti stresat/a dintr-un anumit aspect, precum problema parului nedorit de pe corp, atunci nu-i nici o rusine in a apela la servicii de epilare definita.

AVRA Aesthetic Institute Bucuresti

Despre Institutul AVRA Aesthetic am aflat de la una din cele mai bune prietene ale mele, deci recomandarea serviciilor oferite vine cat se poate de sincera si naturala. Prietena mea a optat pentru serviciul cel mai cautat in aceasta perioada – epilarea definitiva – subiect despre care am sa va si vorbesc.

Inainte de asta, vreau sa va spun ca Institutul AVRA Aesthetic ofera o gama larga de terapii non-invazive atat pentru fata cat si pentru corp, efectuate de o echipa de specialisti. Echipa este alcatuita din esteticieni specializati, sustinuta de un nutritionist autorizat dar si de un personal medical. Astfel ca, fiecare client are parte de tratament personalizat ce asigura garantat cele mai bune rezultate intr-un interval de timp. Evident, toate in functie de caracteristicile clientului: varsta, stil de viata si tipul de piele.

Daca sunteti interesati de procedurile pentru remodelare corporala de la AVRA, sa stiti ca acestea includ un program nutritional gratuit. Acesta este oferit in baza rezultatelor de evaluare corporala si a analizei regimului alimentar, a starii de sanatate si a stilului de viata.

EPILARE DEFINITIVA CU LASER

Multe clinici au una sau mai multe proceduri de epilare definitiva cu IPL sau laser, la AVRA folosindu-se PlatinumGMT Diode Laser. Pentru cine nu a auzit de aceasta produra, va spun ca  este una dintre cele mai avansate tehnologii din lume pentru epilarea definitiva, parametrii de tratament fiind adaptati astfel incat sa elimine in mod selectiv foliculii de par, fara sa afecteze tesuturile adiacente!

Tratamentul de epilare definitiva cu laser nu doar ca elimina parul nedorit dar si imbunatateste aspectul pielii pentru ca se elimina si foliculita ce apare de cele mai multe ori dupa alte metode de epilare.

Din feedback-ul prietenei mele, stiu ca rezultatele sunt vizibile chiar de la prima sesiune de tratament. Intervalul recomandat intre sesiuni poate fi 6-8 saptamani pentru indepartarea parului facial si 8-10 saptamani pentru cea a parului corporal. Desigur, intervalul tratamentelor poate varia, in functie de ciclul de crestere al parului dar si de rezultatele sesiunii anterioare.

Dupa a doua sedinta, intervalul dintre sesiuni poate fi prelungit, pentru ca parul sa creasca in zona care urmeaza sa fie tratata. Acest lucru depinde de zona respectiva si de caracteristicile clientului, daca este barbat sau femei, daca are probleme hormonale, etc.

Si da, rezultatele epilarii cu laser sunt definitive, in cazul foliculilor de par existenti. Procedura NU previne aparitia unor noi fire de par, cauzate de exemplu de aparitia unei sarcini, probleme endocrinologice, etc.

Acestea fiind spuse, daca doriti sa obtineti o piele neteda fara minimul de efort si sa scapati de parul nedorit de pe corp, apelati fara frica la acest serviciu de epilare definitiva cu laser.

Personal, primind un feedback de la o persoana in care am maxima incredere, sunt mai mult decat tentata sa incerc serviciile oferite de Institutul AVRA Aesthetic. Sunt interesata, in mod special, de tratamentele faciale, mai exact de peeling facial – JetPeel. Insa, abia dupa ce le voi trece pragul si voi face un consult specializat, voi reveni cu detalii.

„Suntem dedicați să oferim întotdeauna cele mai inovatoare proceduri și produse din lume, rămânând consecvenți, eficienți și plini de respect față de oricine devine membru al familiei AVRA.   

AVRA Aesthetic Institute
Labyrinthe Espace, Str. Paris nr. 61 A, etaj 1
www.avrainstitute.ro


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Anonima spune:

    Este horror pt femei treaba asta cu epilatul laughing) noroc de tehbologia din ziua de azi…:

  2. Catalina spune:

    aia e partea nasoala cumva ca e definitiva dar nu chiar definitiva pt ca iti mai creste parul si s-ar putea mai devreme sau mai tarziu sa revii……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *