Wella Professionals lansează Color Fresh CREATE

Wella Professionals lansează Color Fresh CREATE

 Wella Professionals continuă să forțeze limitele creativității  oferind servicii de colorare la cel mai înalt nivel. Inspirați de culorile expresive și de abordarea experimentală a anilor ’70,  brandul de haircare a conceput o gamă completă de culori semi-permanente, Color Fresh CREATE.

Culori inspirate, rezultate uimitoare. Creativitate nelimitată în colorare. Acum este posibil să obții culori personalizate, care îți surprind perfect unicitatea. Cu ajutorul Color Fresh CREATE.

Portofoliul este format din 12 nuanțe vibrante și o nuanță fără pigment. Poți alege culori sofisticate – de la tonuri strălucitoare și îndrăznețe până la nuanțe delicate și pastelate.

Color Fresh CREATE oferă posibilități nelimitate de colorare pentru a transforma orice inspirație într-o culoare personalizată și sofisticată.

wella hair color refresh nuante

Color Fresh Create înseamnă:

Pasteluri Minunate

Având la baza tehnologia True-to-Tone, Color Fresh CREATE se estompează în timp și se transformă în nuanțe pastelate după fiecare spălare – se estompează treptat în pasteluri delicate. Acest lucru este posibil datorită pigmenților selectați cu atenție, care evită decolorarea bruscă a culorii. Culorile semi-permanente expresive se estompează treptat și durează până la 20 de spălări.

În plus,  formula special concepută fără amoniac, parfum sau peroxid permite utilizarea unui număr nelimitat de tehnici de colorare.

Pigmenți vibranți

Color Fresh CREATE penetrează cuticula, nuanțând fiecare șuviță în parte. Fiecare nuanță este saturată cu un număr minim de tipuri de pigmenți. Acest lucru oferă o puritate maximă și asigură o estompare treptată a culorii.

Atitudine și creativitate

Bucură-te de culori uimitoare și obține un look care îți exprimă personalitatea și creativitatea cu ajutorul noii game Color Fresh CREATE de la Wella Professionals.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *