Uleiul de hidratare Velvet Oil de la Londa Professional recomandare

Uleiul de hidratare Velvet Oil de la Londa Professional – Il recomand?

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu asa cum imi ingrijesc tenul asa imi ingrijesc si parul. Astfel ca, il curat, il hidratez si il protejez, mai ales in anotimpurile calde.

Vara, in special, parul nostru are nevoie permanent de regenerare si protectie. Aceste lucruri se obtin prin tunderea regulata a varfurilor. Stiu! Nu prea ne place sa ne tundem parul, insa ca sa previi ruperea si patrunderea umezelii in interiorul firului de par trebuie tuns si trebuie sa folosesti mereu un balsam potrivit. O masca de asemenea trebuie folosita, fie de regenerare fie de hidratare dar si un ulei de par.

Pe mana mi-a intrat recent uleiul de hidratare Velvet Oil de la Londa Professional si m-am gandit sa spun experienta mea cu acest ulei de par. Nu i-am dat multe sanse, lamurita fiind deja de uleiurile de par care iti lasa parul gras si lipicios – cah!

Eiii bine, acest ulei a reusit sa ma uimeasca in sensul ca face chiar opusul la ce ma asteptam. Il folosesc pe toata lungimea parului dupa ce aceasta a fost spalat si tinut in prosop. Descura parul, il hidrateaza si ii ofera stralucire!

Velvet Oil Londa Profesional

Totusi, poate fi folosit si pe parul uscat fiind un ulei care ajuta parul in lupta sa cu soarele. Are o formula light, cu ingrediente speciale pentru revitalizarea parului cu vitamina E, pantenol si ulei de argan. Acestea hidrateaza si refac structura firului de par, fara sa-l incarce. In plus, ofera si protectie termica. Deci un MARE plus!

Pe mine m-a convins si tocmai de aceea il si recomand. Aveti si voi grija de parul vostru oferindu-i cea mai buna ingrijire!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *