Ce produse esentiale trebuie sa ai pentru vacanta de vara

 Ți-ai împachetat rochiile preferate, pălăria de soare și ai pus la punct garderoba pentru vacantă, dar te-ai gândit și câteva produse esențiale pentru părul tău?

Pentru că a început sezonul vacanțelor, specialiștii ghd ne spun ce produse nu trebuie să-ți lipsească în călătorii! Fie că pleci doar pentru un weekend sau te pregătești de două săptămâni de relaxare, nu trebuie să uiți de câteva produse cheie!

Un spray protector cu filtru UV și un uscător de păr pentru voiaj sunt aliații tăi pentru a-ți păstra părul sănătos de-a lungul verii! Oriunde te-ai afla!

“Asemenea tenului, și părul are nevoie de protecție împotriva razelor UV. Acestea afectează structura internă și externă a folicului, iar părul arată uscat și devitalizat. Cum se întâmplă și în cazul tenului, părul se poate arde,”

… atrage atenția Zoe Irwin, Ambasador ghd.

Un spray de protecție împotriva razelor UV este un must în lunile de vară! Produsul combină îngrijirea părului împotriva razelor și menține culoarea părului vibrantă pentru cât mai mult timp.

Razele soarelui, alături de sarea din marea, căldura și clorul din piscină deteriorează firul și mătuiesc culoarea. Pulverizează un produs de proctecție de fiecare dată când mergi la plajă dacă vrei să îți păstra părul sănătos și strălucitor!

Combinația perfectă de portabilitate și cea mai înaltă performanță? Uscătorul de păr pentru voiaj nocturne collection ghd flight®. Ușor, compact și uscare performantă. Este chiar atât de simplu precum pare. Ușor de depozitat datorită dimensiunii reduse, ghd flight® este fuziunea ideală între design premium și versatilitate pentru a-ți îndeplini toate nevoile părului tău!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *