Cum îți îngrijești părul în timpul caniculei. De la alimentatie la produse de styling

Cum iti ingrijesti parul în timpul caniculei

 O fi August o lună grozavă, în special datorită concediilor, dar poate fi nimicitoare pentru organismul uman, dacă acesta nu-i poartă de grijă. Pornind de la protecția solară la îngrijirea părului în timpul caniculei. Literalmente, soarele poate arde părul dacă acesta nu este protejat!

Astfel ca, e vital să îți protejezi părul asa cum îți protejezi pielea. Dacă vrei să știi care sunt cele mai efieciente tipsuri de îngrijire a părului pe vreme caniculară, ia aminte la Bogdan Mirică, stilist Londa Professional.

  1. Hidratează-te cât mai bine. Apa ajută la hidratarea pielii, dar și a părului. Un corp hidratat, se vede până în vârful ultimului fir de păr.
  2. Produsele leave – in sunt un must în luna august. Și tot așa și uleiurile de păr. Ele salvează de multe ori niște vârfuri neglijente și rebele. Recomandarea stilistului Londa Professional? Balsamul Deep Moisture.
  3. Tratamentele de reparareale părului în salon. Ca și în cazul terapiilor faciale, produsele pentru păr au un efect mult mai intens atunci când sunt potențate de căldura climazonului. De ce? Căldura deschide cuticula firului de păr, iar substanțele hrănitoare pot fi absorbite cu o mai mare rapiditate.
  4. Protejează-ți părul de razele soarelui cu turbane, eșarfe, sepci, bonete și pălării cu boruri cât mai mari.
  5. Mănâncă sănătos
  6. Un ultim pas este alimentatia, iar in perioada verii putem profita din plin de tot ce-i crud, proaspat – rod al pamantului si al copacilor. Avem o varietate atat de mare de fructe si legume, incat este pacat sa nu profitam de ele.

Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *