Quote of the Day

Din păcate, de cele mai multe ori cei care sunt răniţi ajung să devină ceea ce tot timpul au dispreţuit!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 29 Comments
  1. addicted spune:

    @Chocolate Follie: Important e ca nu-s imposibil de facut. happy
    @Hubba Bubba: Las`se fac ei oamenii mai buni …. intr-o alta viata!big grin
    @Lusio: Eu-i las sa se calce singuri.

  2. Str3n6arizza spune:

    Nu conteaza prin cate lucruri treci, ci cum inveti sa reactionezi la ele happy Ce-i drept, orice sut in dos, e un pas inainte, iar eu ,am devenit imuna la anumite lucruri acum.

    Nu imi place cearta, si incerc sa nu mai pun la inima lucrurile rele pe care le fac altii, pentru ca odata am fost si eu la fel ca ei: nestiutoare si rautacioasa…

  3. cristishady spune:

    Cei care au o personalitate slaba ajung la asa ceva. Starea este ca un drog, ce te faci dupa ce ranesti un om, te duci la inca unul, si inca unul, si tot asa la infinit, eu sunt de parere ca razbunarea se merita uneori, insa scuipa-l pe cel care te-a scuipat, nu pe altu care nu ti-a facut nimic. De obicei cei care aleg sa raneasca pe altii nu au curaj sa se mai puna cu cei care i-au dezamagit,
    Iar cei care incurajeaza comportamentul asta sper sa nu traiasca ziua in care-si vor inghiti cuvintele, sunt multe cai prin care se poate intampla asta.

    • addicted spune:

      Eu m-am pus/dus la cei care m-au dezamagit insa partea buna sau proasta, nici nu mai stiu cum sa o cataloghez ,este ca nu m-am razbunat la randu-mi. Ajungi sa fii altfel, sa ai un alt comportament fata de ei uneori neintentionat, uneori este ceva ce te opreste sa mai fii ok iar asta e o pedeapsa destul de aiurea pentru ei, daca e vorba de niste persoane care gresesc dar apoi regreta!
      Toate ni se intorc cumva, li se vor intoarce si lor, viata ti-o da in mecla mai rau decat ti-o poate da altcineva si da sunt multi care-si vor inghiti cuvintele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *