Recomand – Gustare dulce

Dr Oetker – Orez desert cu măr şi scorţisoară.

Pentru un desert instant este chiar foarte bun şi uşor de preparat chiar şi de cei care nu ştiu să gătească. Pliculeţul este pentru 4 porţii şi se prepară în felul următor ( instrucţiunile le găsiţi şi pe pliculeţ  ):

Se pun la fiert 500ml de lapte ,după fierbere se ia oala de pe foc şi se toarnă ( “in ploaie ” ) conţinutul plicului şi se amestecă cu un tel. După, se pune iar la foc mic şi se amestecă încontinuu timp de 1 minut. Se opreşte focul, se pune un capac pe oală şi se lasă 10 minute! Dupa 10 minute îl puteţi ” asezona ” cu ce doriţi. Recomand să nu mai puneţi zahăr pentru că este îndeajuns de dulce! Veţi simţi sigur parfumul de scorţişoară şi gustul intens.

Eu am pus puţin gem acrişor şi un pic de cacao şi-a ieşit perfect! Nu-s fana scorţişoarei însă în combinaţia asta mi-a plăcut.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
 1. Str3n6arizza says:

  Yummy drooling Mie imi mai place budinca de ciocolata drooling

 2. Mihaela says:

  Am sa-mi cumpar si eu. Tot de la Dr Oetker am mai luat budinca de vanilie si ciocolata (f bune) si cremsnit (e doar crema, foile le cumperi separat).

  • addicted says:

   Imi plac chestiile de la Dr Oetker dar uite ca Delia si-a cumparat cu vanilie si nu a fost bun, adica spunea ca orezul nu era ales etc si l-a aruncat. Eu nu am avut astfel de probleme, chiar era foarte ok orezul a iesit si moale si gustos deci eu una sigur am sa mai cumpar!
   Am sa incerc si cremsnit-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.