Infuzie de fructe – Fruits only

După o vizită forţată şi groaznică la stomatolog m-am gândit să trag o fugă până în Carrefour să-mi potolesc durerea cu ceva drăguţ. M-am plimbat, am admirat şi desigur, nu m-am putut abţine să nu trec pe la CTS Corner şi să nu-mi iau ceva ceiuţ ..

Primul luat şi primul încercat a fost „Infuzie de fructe – Fruits only„. Conţine: bucăţi de măr, cuburi de ananas, cuburi de papaya, mango,hibiscus, portocale, lămâie, dextrină, ulei de tămâie, zmeură,căpşuni, merişoare. Timpul de infuzie, între 5-10 minute.

Mi-am luat 20 grame, să fac jumi juma cu răsfăţatul casei, iar când am ajuns acasă l-am şi preparat cu tot entuziasmul din lume! Am pus 3 linguriţe la 400 ml de apă şi l-am lăsat la infuzat 10 minute. Din păcate tot entuziasmul s-a dus în momentul în care l-am gustat … nimic aparte, nimic nou, gust sec că de compot de mere şi parfum slăbuţ. Mă aşteptăm sincer la mai mult de la ” ploaia ” de fructe, singurul lucru care m-a încântat fiind faptul c-am putut mânca fructele după infuzie.

Personal îl recomand celor cărora le plac sucurile de mere.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Mihaela spune:

    Eu n-am incercat acest sortiment. Oricum, din cate am observat, ceaiurile fara arome artificiale sunt mai putin concentrate, cu o aroma mai subtila…poate o fi totusi ceva bun. happy
    Un ceai f f bun este Mate Hula Hoop de la Casa de Ceai…este delicios!

  2. claudia spune:

    eu am sa incerc oricum pentru ca imi plac ceaiurile de fructe ,sucurile de fructe happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *