Recunoştinţa

Mai ştii ce-nseamnă asta? Mai ştim să dăm credite persoanelor ce ne fac un bine? Mai ştim să fim recunoscători pentru soarele pe jumătate fericit? Nu – îl vrem pe tot şi dacă nu-l avem pe tot nu-l mai vrem deloc. Mai ştim să alegem şi calea de mijloc? Nu – vrem totul sau NIMIC, nu dorim jumătăţi de măsură pe care singuri că le întregim, nu dorim să fim iubiţi doar un pic , ci mult ,cât mai mult şi dacă se poate .. să fim iubiţi dar să nu iubim – implică prea multe! Mai ştim să le întoarcem părinţilor toată iubirea şi grija ce ne-au purtat-o când eram mici? Ştim s-avem aceeaşi răbdare cu ei acum? Nu – suntem prea preocupaţi de NOI ,de ce ne înconjoară pe NOI, aşa cum şi ei erau prea preocupaţi de …. NOI, tot de noi! De ce să ne facem griji că nu ar înţelege şi nu ne-ar mai iubi când menirea lor este să o facă necondiţionat, nu? Greşit! Cuvintele care dor şi biciuie formează răni adânci …care mai devreme sau mai târziu te-mpiedică să mai oferi la fel mult.

Să fiu scuzată, nu ştiu să-mi îmbrac cuvintele şi sentimentele într-un mod pompos dar cel puţin …. exprim ce simt!

A avea sentimente de recunoştinţă şi a nu le exprima este că şi cum ai împacheta cu grijă un cadou şi nu l-ai da.”


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
 1. Iulia C spune:

  Vrem sa fim fericiti pe deplin pentru ca avem doar o sg viata.

  • addicted spune:

   Da dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa fim recunoscatori pentru lucrurile si persoanele ce ne inconjoara ..Noi cam asta uitam, ne axam pe a noastra persoana si uitam de cei care ne ajuta intr-un moment sau altul a vietii!

 2. Iulia C spune:

  Nu toti uitam tongue Eu ma simt foarte bine cand cei din jurul meu sunt fericiti..mai ales daca eu am contribuit la fericirea lor.

 3. Creve spune:

  ar fi destule de spus. Și partea asta cu calea de mijloc, sau jumătățile de măsură. Sunt situații când nu exista cale de mijloc…ori alb ori negrul pentru că gri e tot negru.

 4. Eh, stii cum e: faptele bune se uita mereu…raman in memorie doar rautatile happy pacat…

 5. Diana spune:

  Cand inveti sa iubesti fara sa astepti acelasi lucru inapoi, paradoxal, o sa-l primesti la un moment dat. Dar e greu… happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *